PC sattığım adam rahat bırakmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kafamdakileri tam anlamıyla tercüme etmişsiniz. Gerçekler bunlar. Arkadaşın yaptığı doğru değil fakat 10 liralık kumanda için arkadaşı ailesiyle tehdit ediyor. Bunu söylediğimde hala daha alıcıyı savunanlar var o da garip.

Suç arkadaşta olduğu için evinden niye kovulsun dostum?
Evine kadar gittiyse ne olacak sanki 1 kumanda için evi başına mı yıkacak?

Oda malı satıyorsa adam gibi satsın yok kumanda dahil değil ne demek kasa gidince kumandasını ne yapacak bana mantıklı bir şey söyleki sana güzel bir açıklama yapayım.

Hem kumandayı verme, hem de adama cevap verme. Sonra tehdit ediliyorum. Şahsen böyle bir dille konuşmazdım ama cidden uğraşırdım o insanla.

Yani bende uğraşırdım malı adam gibi satsın.

Engelle geç.

Oda malı satıyorsa adam gibi satsın yok kumanda dahil değil ne demek kasa gidince kumandasını ne yapacak bana mantıklı bir şey söyleki sana güzel bir açıklama yapayım.

Seni ilgilendirir mi?
İstediğini yapar sahibi sonuçta.

4 gün boyunca 5 dakika telefonu eline almadın mı? Adam kabalık etmiş tehdit etmesi çok yanlış ama göndereceğim deyip göndermezsen tabii ki tepki verecek. Üstüne de cevap alamayınca sinirlenmiş ama adamın bu yaptığını kesinlikle savunmuyorum. Ayrıca güven bana sana hiçbir şey yapamaz. Yok evinden edeceğim seni yok bilmem ne. Topla 2-3 arkadaşını yanına isterse tankla gelsin. Öyle tipler korkaktır boş gelmiyeceğim falan yazmış bir de. Ama en iyi çözüm en kısa zamanda kumandayı yolla.

Düzeltiyorum adam kumandayı artık istemediğini, kasayı iade etmek istediğini söylüyormuş. Bence şu an adam sana karşı mağduriyetini dile getiriyor yani biraz yumuşak davranıp ikna edebilirsin kumandasını da yollarsın olay kapanır uzamaz. Ama diyorsan yaptığı saygısızlık gururuma dokundu o zaman iadeyi de almazsın kumandayı da yollamazsın. Ama adam gerçekten sıkıntılı bir tipse ve sırf bunun için evine falan gelmeye kalkışırsa o zaman başın biraz belaya girer. Bence ilk dediğimi yapıp olayı uzatmamak daha mantıklı ve zahmetsiz olacaktır.

Son düzenleme:

Üç kuruşluk mal için düştüğün duruma bak 400-500 liralık kumanda versen ne olur vermesen ne olur, karşındaki de seni öyle tehdit edemez dingonun ahırı değil burası. Hiç yemese uzaklaştırma yer şunlarla öyle alenen tehdit edecek kadar geri zekalı olması zeka seviyesini açığa vurmuş, sen de başta ne söz verdiysen ona uymak zorundasın istemiyorsan dahil değil deseydin. Ya adama kumanda ver ya da 400 lira at IBAN'ına sussun. Sen o sözü verdiğin için zaten kumanda senin sayılmaz şu an.

kezinlikle katılıyorum. bu arkadaşın yaptığını bazı satıcılarda yapıyor. cinnet geçiriyorum.

Satmacak o zaman boş konuşmanın anlamı yok!

Eksik ürün satın alınca senin tepkinde böyle olacağına eminim.

Gelen geçen milleti ailesi ile mi tehdit ediyor dostum ne anlatıyorsun?
Adam gelip "evde kim varsa görüşeceğiz" demiş karısı çocuğu annesi vs varsa ne olacak?
Resmen adam tehdit ettiği için savunuyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…