tercan Hectopat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 908 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknisyeni 30 Eylül 2018 #1 Arkadaşlar enstrümandan gelen jakı bilgisayarın ses kartına taksam sağlıklı bir ses alır mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2018
Cenobite Megapat Katılım 29 Temmuz 2017 Mesajlar 159 Çözümler 1 18 Ekim 2018 #2 Tam olarak bir bilgim yok ancak bir amfikatörden aldığın kadar sağlıklı bir ses alacağını düşünmüyorum. Ses kartının seviyesinden tut kablonun kalitesine kadar değişebilir.
Tam olarak bir bilgim yok ancak bir amfikatörden aldığın kadar sağlıklı bir ses alacağını düşünmüyorum. Ses kartının seviyesinden tut kablonun kalitesine kadar değişebilir.