Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.350 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 7 Mayıs 2023 #31 Mirza Kaplan dedi: Kral tahtım… Genişletmek için tıkla... Gerçekten sanki eski bir döneme sistemle ışınlanmış gibi.
Mirza Kaplan dedi: Kral tahtım… Genişletmek için tıkla... Gerçekten sanki eski bir döneme sistemle ışınlanmış gibi.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 7 Mayıs 2023 #32 PlatonikPrens dedi: Hocam güzel ama beyaz mousepad yakışır buraya Genişletmek için tıkla... Bir ara alacağım.
PlatonikPrens dedi: Hocam güzel ama beyaz mousepad yakışır buraya Genişletmek için tıkla... Bir ara alacağım.
D DandelioN1264 Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #33 spriggan dedi: Bu da benim setup biraz dağınık ama olsun idare ediyor Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaki pembe aydınlatmayı neyle sağlıyorsunuz bende böyle bir şey istiyorum da link var mı?
spriggan dedi: Bu da benim setup biraz dağınık ama olsun idare ediyor Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaki pembe aydınlatmayı neyle sağlıyorsunuz bende böyle bir şey istiyorum da link var mı?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 7 Mayıs 2023 #34 Lee Yubin dedi: Gerçekten sanki eski bir döneme sistemle ışınlanmış gibi. Genişletmek için tıkla... O masayı zar zor bulmuştum. O fotoğrafta ki mikrofonu ise 10 liraya almıştım...
Lee Yubin dedi: Gerçekten sanki eski bir döneme sistemle ışınlanmış gibi. Genişletmek için tıkla... O masayı zar zor bulmuştum. O fotoğrafta ki mikrofonu ise 10 liraya almıştım...
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.350 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 7 Mayıs 2023 #35 Seçkin Durmuş dedi: Eki Görüntüle 1770183 Genişletmek için tıkla... Aynı kediden bende de var, burnundaki leke diğer tarafta.
Seçkin Durmuş dedi: Eki Görüntüle 1770183 Genişletmek için tıkla... Aynı kediden bende de var, burnundaki leke diğer tarafta.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 7 Mayıs 2023 #36 PlatonikPrens dedi: Bu monitörde iyi lol oynanır hocam. Jinx ultisini falan iyi dodgelarsınız. Genişletmek için tıkla... Strateji oyunlarında falan hile gibi oluyor Lol oynamıyorum ama avantaj yaratır. DandelioN1264 dedi: Hocam arkadaki pembe aydınlatmayı neyle sağlıyorsunuz bende böyle bir şey istiyorum da link var mı? Genişletmek için tıkla... Dostum o kendi yaptığım ambilight ekrandaki görüntünün renklerini yansıtıyor duvara.
PlatonikPrens dedi: Bu monitörde iyi lol oynanır hocam. Jinx ultisini falan iyi dodgelarsınız. Genişletmek için tıkla... Strateji oyunlarında falan hile gibi oluyor Lol oynamıyorum ama avantaj yaratır. DandelioN1264 dedi: Hocam arkadaki pembe aydınlatmayı neyle sağlıyorsunuz bende böyle bir şey istiyorum da link var mı? Genişletmek için tıkla... Dostum o kendi yaptığım ambilight ekrandaki görüntünün renklerini yansıtıyor duvara.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.949 Makaleler 18 Çözümler 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #37
The Snow Patrol Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.352 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mayıs 2023 #38 Gecen seneden beri bayagi degisti setupum, klavyemi sorgulamayin!
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 7 Mayıs 2023 #39 The Snow Patrol dedi: Eki Görüntüle 1770265 Gecen seneden beri bayagi degisti setupum, klavyemi sorgulamayin! Genişletmek için tıkla... Dostum klavye steelseries rush değil mi? Memnun musun? Hiç steelseries kullanmadım. G513 Carbon var bende diğer gaming sistemime bir klavye almayı düşünüyorum G513 yerİne önerirmisin? Mekanik hisli diye biliyorum onu.
The Snow Patrol dedi: Eki Görüntüle 1770265 Gecen seneden beri bayagi degisti setupum, klavyemi sorgulamayin! Genişletmek için tıkla... Dostum klavye steelseries rush değil mi? Memnun musun? Hiç steelseries kullanmadım. G513 Carbon var bende diğer gaming sistemime bir klavye almayı düşünüyorum G513 yerİne önerirmisin? Mekanik hisli diye biliyorum onu.
Ashwarwell Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 363 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #40 Masalar çok işlevli, gerek olduğunda okey veya balkon masası olarak da kullanabiliyorum