FabulousOrion Picopat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 29 14 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar ailem PC'mi kaldırmıştı. Bende şifreyi unuttum geri verdiler şimdi format atmadan kurtarma yolum var mı? Bir de sanırım hesabı kitledim. Dosya Ekleri IMG-20240614-WA0053.jpeg 120,6 KB · Görüntüleme: 113
Arkadaşlar ailem PC'mi kaldırmıştı. Bende şifreyi unuttum geri verdiler şimdi format atmadan kurtarma yolum var mı? Bir de sanırım hesabı kitledim.
qureniz Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 649 Çözümler 3 14 Haziran 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 14 Haziran 2024 #3 qureniz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Windows 10'da çalışıyor mu?
qureniz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Windows 10'da çalışıyor mu?
Ippo Makonouchi Hectopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 1.211 Çözümler 10 14 Haziran 2024 #4 ZiNzAp_GaMeR dedi: Windows 10'da çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben yaptığımda çalışıyordu. Shift + Power galiba.
ZiNzAp_GaMeR dedi: Windows 10'da çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben yaptığımda çalışıyordu. Shift + Power galiba.
FabulousOrion Picopat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 29 14 Haziran 2024 #5 Abi giremiyorum ki yine hesabımın parolasını istiyor.