PC sinyal yok diyor ve bekleme moduna geçiyor

Emre2221e

Hectopat
Daha fazla  
Dün kasadaki kabloları yani DP, güç, klavye mouse kulaklık tüm kabloları kasadan söküp kasanın içini dışını süpürge ile temizledim. Sonra yeniden kabloları takınca sinyal yok bekleme modu diyor ve tüm ışıklar yanıyor. Sonra ekran hep siyah kalıyor. Monitör altındaki tuşlardan DP seçeneğini seçiyorum yine olmuyor. Bir ara yine böyle olmuştu bir şekilde yapmıştım monitörün altındaki tuşlardan ama şu an hatırlayamıyorum nasıl yaptığımı. Başına gelen arkadaşlar yardım ederse iyi olur.

Dosya Ekleri

• IMG20231103180422.jpg
    IMG20231103180422.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG20231103180416.jpg
    IMG20231103180416.jpg
    107,3 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG20231103180533.jpg
    IMG20231103180533.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 67
Dün kasadaki kabloları yani DP, güç, klavye mouse kulaklık tüm kabloları kasadan söküp kasanın içini dışını süpürge ile temizledim. Sonra yeniden kabloları takınca sinyal yok bekleme modu diyor ve tüm ışıklar yanıyor. Sonra ekran hep siyah kalıyor. Monitör altındaki tuşlardan DP seçeneğini seçiyorum yine olmuyor. Bir ara yine böyle olmuştu bir şekilde yapmıştım monitörün altındaki tuşlardan ama şu an hatırlayamıyorum nasıl yaptığımı. Başına gelen arkadaşlar yardım ederse iyi olur.

Monitörün güç kaplosunu cıkartın güç ışığı sönene kadar bekleyin sonra tekrar fişi takın deneyin olmazsa yine yazarsınız.

Ramleri çıkar ve tekrar tak. 2 tane Ramin varsa önce birini tak çalıştır görüntü gelicek mi kontrol et sonra kapat diğerini tak dene.

Hocam kusura bakmayın fazla bilgim yok bir ihtimal olur diye yazdım umarım yakın zamanda sorununuz çöz

Hocam kusura bakmayın fazla bilgim yok bir ihtimal olur diye yazdım umarım yakın zamanda sorununuz çözülür.
İnşaallah hocam sağul yinede.

Ramleri çıkar ve tekrar tak. 2 tane Ramin varsa önce birini tak çalıştır görüntü gelicek mi kontrol et sonra kapat diğerini tak dene.
Olmadı yine ya.ben hatırlıyorum monitor altındaki tuşlardan yapıyorumdum ben bunu şuan deniyorum olmuyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı