eren ersagun kavak Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 369 Çözümler 1 Yer İstanbul,Üsküdar,Acıbadem Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #1 RAM 8 GB SSD veya HDD modeli Adata su 630 (40 gb kaldı) Ekran kartı Radeon Rx570 Anakart Gigabayte 5450m s2h İşlemci Ryzen 2600 Yukarıda bahsettiğim sorunun sebebi nedir?
Stalkerlp Kilopat Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 507 Makaleler 4 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #2 Hemen gelmiyor bende 10 gün sonra geldi güncelleştirme. Ama ben güncelleştirmedim orası ayrı durduk yere sinirlerimi bozamam.
Hemen gelmiyor bende 10 gün sonra geldi güncelleştirme. Ama ben güncelleştirmedim orası ayrı durduk yere sinirlerimi bozamam.
eren ersagun kavak Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 369 Çözümler 1 Yer İstanbul,Üsküdar,Acıbadem Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #3 Stalkerlp dedi: Hemen gelmiyor bende 10 gün sonra geldi güncelleştirme. Ama ben güncelleştirmedim orası ayrı durduk yere sinirlerimi bozamam. Genişletmek için tıkla... Şuan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videosu ile yüklüyorum.
Stalkerlp dedi: Hemen gelmiyor bende 10 gün sonra geldi güncelleştirme. Ama ben güncelleştirmedim orası ayrı durduk yere sinirlerimi bozamam. Genişletmek için tıkla... Şuan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videosu ile yüklüyorum.
Stalkerlp Kilopat Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 507 Makaleler 4 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #4 Oda olur zaten manuel yüklemek en iyisi yükseltme yapmayı sevmem ben. Sen gelmiyor diye sorunca dedim. Umarım memnun kalırsın.
Oda olur zaten manuel yüklemek en iyisi yükseltme yapmayı sevmem ben. Sen gelmiyor diye sorunca dedim. Umarım memnun kalırsın.
eren ersagun kavak Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 369 Çözümler 1 Yer İstanbul,Üsküdar,Acıbadem Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #5 Stalkerlp dedi: Oda olur zaten manuel yüklemek en iyisi yükseltme yapmayı sevmem ben. Sen gelmiyor diye sorunca dedim. Umarım memnun kalırsın. Genişletmek için tıkla... İnşallah memnun kalacağım ve komik videolar izlemeye devam edeceğim.
Stalkerlp dedi: Oda olur zaten manuel yüklemek en iyisi yükseltme yapmayı sevmem ben. Sen gelmiyor diye sorunca dedim. Umarım memnun kalırsın. Genişletmek için tıkla... İnşallah memnun kalacağım ve komik videolar izlemeye devam edeceğim.