ierdogduu Megapat Katılım 1 Ekim 2014 Mesajlar 461 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Youtube 11 Mart 2023 #1 Uyandığımda PC açılmadı böyle kalıyor beyaz bir çizgi var sol üstte. Kabloları söktüm, BIOS pilini ve ekran kartını söküp taktım ama nafile. Durduk yere neden olur ki böyle? Çok sinirim bozuldu, iş belgelerim yanacak diye tedirginim. Dosya Ekleri image.jpg 61,2 KB · Görüntüleme: 110 image.jpg 115,4 KB · Görüntüleme: 76
Uyandığımda PC açılmadı böyle kalıyor beyaz bir çizgi var sol üstte. Kabloları söktüm, BIOS pilini ve ekran kartını söküp taktım ama nafile. Durduk yere neden olur ki böyle? Çok sinirim bozuldu, iş belgelerim yanacak diye tedirginim.
Çözüm ierdogduu 11 Mart 2023 Sorunum çözüldü. Monitörün USB bağlantısını söktüm çalışmaya başladı. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.
Sorunum çözüldü. Monitörün USB bağlantısını söktüm çalışmaya başladı. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.
inflexible Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 1.148 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #2 Harici ekran kartın varsa onboarda geçebilir misin BIOS acılıyor mu? Kırmızı ışıgın oldugu yerde boot yazıyor sanırım Windows'u boot edemıyor, baska bir HDD Windows kurup açtıgında verilerine ulasabileceğini düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Harici ekran kartın varsa onboarda geçebilir misin BIOS acılıyor mu? Kırmızı ışıgın oldugu yerde boot yazıyor sanırım Windows'u boot edemıyor, baska bir HDD Windows kurup açtıgında verilerine ulasabileceğini düşünüyorum.
KS KS ierdogduu Megapat Katılım 1 Ekim 2014 Mesajlar 461 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Youtube 11 Mart 2023 #3 inflexible dedi: Harici ekran kartın varsa onboarda geçebilir misin BIOS acılıyor mu? Kırmızı ışıgın oldugu yerde boot yazıyor sanırım Windows'u boot edemıyor Genişletmek için tıkla... Harici ekran kartı yok, bios açılmıyor. Artı 0 Eksi
inflexible dedi: Harici ekran kartın varsa onboarda geçebilir misin BIOS acılıyor mu? Kırmızı ışıgın oldugu yerde boot yazıyor sanırım Windows'u boot edemıyor Genişletmek için tıkla... Harici ekran kartı yok, bios açılmıyor.
Darx Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 289 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050,İ7 11.NESİL,16GB RAM MONSTER ABRA A5 18.2.2 Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #4 Hocam ekran kartını yeniden başlatın Windows + Ctrl + Shift + B Artı 0 Eksi
inflexible Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 1.148 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #5 ierdogduu dedi: Harici ekran kartı yok, bios açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Kırmızı ısıgın yandıgı yerde boot yazıyor değil mi? Artı 0 Eksi
ierdogduu dedi: Harici ekran kartı yok, bios açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Kırmızı ısıgın yandıgı yerde boot yazıyor değil mi?
KS KS ierdogduu Megapat Katılım 1 Ekim 2014 Mesajlar 461 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Youtube 11 Mart 2023 #6 inflexible dedi: Kırmızı ısıgın yandıgı yerde boot yazıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet ama ışık VGA uyarısı veriyor. Boot ışığı onun bir altında Darx dedi: Hocam ekran kartını yeniden başlatın Windows + Ctrl + Shift + B Genişletmek için tıkla... Bastım ama bir şey olmadı. Artı 0 Eksi
inflexible dedi: Kırmızı ısıgın yandıgı yerde boot yazıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet ama ışık VGA uyarısı veriyor. Boot ışığı onun bir altında Darx dedi: Hocam ekran kartını yeniden başlatın Windows + Ctrl + Shift + B Genişletmek için tıkla... Bastım ama bir şey olmadı.
inflexible Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 1.148 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #7 RAM'ları ayrı ayrı dener misin? Artı 0 Eksi
KS KS ierdogduu Megapat Katılım 1 Ekim 2014 Mesajlar 461 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Youtube 11 Mart 2023 #8 inflexible dedi: RAM'ları ayrı ayrı dener misin? Genişletmek için tıkla... Denedim yine olmuyor. Artı 0 Eksi
OguzhanOksuz Decapat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 25 Yer Kahramanmaraş/Dulkadiroğlu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 11 Mart 2023 #9 Ani akımdan ekranınız yanmadı değil mi? Bir konrol edin. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2023 Artı 0 Eksi
KS KS ierdogduu Megapat Katılım 1 Ekim 2014 Mesajlar 461 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Youtube 11 Mart 2023 #10 Sorunum çözüldü. Monitörün USB bağlantısını söktüm çalışmaya başladı. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim. Artı 0 Eksi Çözüm
Sorunum çözüldü. Monitörün USB bağlantısını söktüm çalışmaya başladı. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.