ierdogduu Megapat Katılım 1 Ekim 2014 Mesajlar 461 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Youtube 11 Mart 2023 #1 Uyandığımda PC açılmadı böyle kalıyor beyaz bir çizgi var sol üstte. Kabloları söktüm, BIOS pilini ve ekran kartını söküp taktım ama nafile. Durduk yere neden olur ki böyle? Çok sinirim bozuldu, iş belgelerim yanacak diye tedirginim. Dosya Ekleri image.jpg 61,2 KB · Görüntüleme: 110 image.jpg 115,4 KB · Görüntüleme: 76
Uyandığımda PC açılmadı böyle kalıyor beyaz bir çizgi var sol üstte. Kabloları söktüm, BIOS pilini ve ekran kartını söküp taktım ama nafile. Durduk yere neden olur ki böyle? Çok sinirim bozuldu, iş belgelerim yanacak diye tedirginim.
Çözüm ierdogduu 11 Mart 2023 Sorunum çözüldü. Monitörün USB bağlantısını söktüm çalışmaya başladı. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.
Sorunum çözüldü. Monitörün USB bağlantısını söktüm çalışmaya başladı. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.
inflexible Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 1.148 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #11 ierdogduu dedi: Sorunum çözüldü. Monitörün USB bağlantısını söktüm çalışmaya başladı. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çok enteresan USB baglantısında ne war dı. Artı 0 Eksi
ierdogduu dedi: Sorunum çözüldü. Monitörün USB bağlantısını söktüm çalışmaya başladı. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çok enteresan USB baglantısında ne war dı.
KS KS ierdogduu Megapat Katılım 1 Ekim 2014 Mesajlar 461 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Youtube 12 Mart 2023 #12 inflexible dedi: Çok enteresan USB baglantısında ne war dı. Genişletmek için tıkla... USB çoklayıcı taktmıştım, onu çıkarınca düzeldi. İşin garip tarafı yıllardır takılı olan bir şeyin şimdi sorun çıkarması. Artı 1 Eksi
inflexible dedi: Çok enteresan USB baglantısında ne war dı. Genişletmek için tıkla... USB çoklayıcı taktmıştım, onu çıkarınca düzeldi. İşin garip tarafı yıllardır takılı olan bir şeyin şimdi sorun çıkarması.