PC siyah ekranda kalıyor

İlk olarak harf hatası yapmışın onu düzelttim.
Ben her şeyin çözümü format demedim. Çoğu insan doğru düzgün bilgisayar kullanmayı bilmiyor. Senin sistemde oluştu diye her sistemde oluşacak diye bir kaide yok. Çok genel bir problem yok.
Sistem nedir? Ne şekilde büyük güncellemeleri veya alıyor çöp yazılım bulunması vs. Bunların hepsi bir etken.

Format atmadıysan şu adımları izle :
1-Bilgisayarı aç
2-Siyah ekran gelince güç tuşuna 1 defa bas uyku moduna girsin
3-Uyku moduna aldıktan sonra uykudan çıkar
Uykudan çıkarmak için :
Tuşlara bas , mouseyi hareket ettir. Diğer yöntem ise güç tuşuna bidaha basmaktır.
4- Ekran açılmış olacaktır ekran kartı ve diğer driverleri güncelle.

Siyah ekrandayken güc tuşuna bi kere basınca kapanıyor

@claus Çöp yazılım derken? VBIOS güncellemesi gerekli olabileceğini düşünüyorum. Her sistemde olacaktır demiyorum, genel olarak bu şikayet mevcut. Şuan bakıyorum ara ara bu tip konular açılmaya başladı. Kilit ekranı geldikten sonra masaüstüne erişilmiyor sorunları var.

Son düzenleme:
Aynısı benim de başıma gelmişti. Allah'tan cihazı yeni almıştık. Servise götürdüm HDD'yi değiştirdiklerini söylediler ve bilgisayarda herhangi bir güncelleme olunca bitmeden kapatmamamızı söylediler. Şuanda da yine 1 2 defa dışında daha olduğunu görmedim veya olunca biraz bekledikten sonra geliyordu ekran.

Ekranı kapatmayı dene sonuçlarını yazabilirsin tekrardan.
Maalesef yine kapanıyor
SSD var bilgisiyarda onu çıkarsam bilgileri alabilir miyim? Format sıkıntı değil de bilgiler çok önemli onun için format istemiyorum ama bilgileri alırsak format atabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…