M MyEn Kilopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar bugün elime ulaştı SteelSeries Artics 1. mikrofonu bildiğiniz gibi kulaklığa jak sayesinde takılıyor. Ben kulaklığı taktığımda sesi alabiliyorum ama mikrofonu tanımadı bilgisayar, birisi yardımcı olursa sevinirim. yardım edecek yok mu ??? Son düzenleme: 22 Ekim 2020
Arkadaşlar bugün elime ulaştı SteelSeries Artics 1. mikrofonu bildiğiniz gibi kulaklığa jak sayesinde takılıyor. Ben kulaklığı taktığımda sesi alabiliyorum ama mikrofonu tanımadı bilgisayar, birisi yardımcı olursa sevinirim. yardım edecek yok mu ???
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #2 Kasanda 2 giriş varsa tabii ki de tanımaz. Adaptör gerek.
M MyEn Kilopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #3 pizz3man dedi: Kasanda 2 giriş varsa tabii ki de tanımaz. Adaptör gerek. Genişletmek için tıkla... adaptör derken ne adaptörü? pizz3man dedi: Kasanda 2 giriş varsa tabii ki de tanımaz. Adaptör gerek. Genişletmek için tıkla... hava uğulutusu ve aşırı kısık geliyor sesim kulaklıkta sorun var sanırım ya da bu kulaklığın bir driveri felan mı gerek yardımcı olur musun MyEn dedi: adaptör derken ne adaptörü? hava uğulutusu ve aşırı kısık geliyor kulaklıkta sorun var sanırım ya da bu kulaklığın bir driveri felan mı gerek yardımcı olur musun Genişletmek için tıkla... pizz3man dedi: Kasanda 2 giriş varsa tabii ki de tanımaz. Adaptör gerek. Genişletmek için tıkla... eğer yeşil ve pembeyi diyorsan onları taktım kulaklıklada birleştirdim ama hala mikrafondan verim alamıyorum ama ses düzgün geliyor MyEn dedi: adaptör derken ne adaptörü? hava uğulutusu ve aşırı kısık geliyor sesim kulaklıkta sorun var sanırım ya da bu kulaklığın bir driveri felan mı gerek yardımcı olur musun eğer yeşil ve pembeyi diyorsan onları taktım kulaklıklada birleştirdim ama hala mikrafondan verim alamıyorum ama ses düzgün geliyor Genişletmek için tıkla... ses derken hoparlör yani mikrafon ise çöp şuan
pizz3man dedi: Kasanda 2 giriş varsa tabii ki de tanımaz. Adaptör gerek. Genişletmek için tıkla... adaptör derken ne adaptörü? pizz3man dedi: Kasanda 2 giriş varsa tabii ki de tanımaz. Adaptör gerek. Genişletmek için tıkla... hava uğulutusu ve aşırı kısık geliyor sesim kulaklıkta sorun var sanırım ya da bu kulaklığın bir driveri felan mı gerek yardımcı olur musun MyEn dedi: adaptör derken ne adaptörü? hava uğulutusu ve aşırı kısık geliyor kulaklıkta sorun var sanırım ya da bu kulaklığın bir driveri felan mı gerek yardımcı olur musun Genişletmek için tıkla... pizz3man dedi: Kasanda 2 giriş varsa tabii ki de tanımaz. Adaptör gerek. Genişletmek için tıkla... eğer yeşil ve pembeyi diyorsan onları taktım kulaklıklada birleştirdim ama hala mikrafondan verim alamıyorum ama ses düzgün geliyor MyEn dedi: adaptör derken ne adaptörü? hava uğulutusu ve aşırı kısık geliyor sesim kulaklıkta sorun var sanırım ya da bu kulaklığın bir driveri felan mı gerek yardımcı olur musun eğer yeşil ve pembeyi diyorsan onları taktım kulaklıklada birleştirdim ama hala mikrafondan verim alamıyorum ama ses düzgün geliyor Genişletmek için tıkla... ses derken hoparlör yani mikrafon ise çöp şuan