nicknameless Yoctopat Katılım 20 Aralık 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:01 #1 Ucuza iyi sistemler satıyorlar, ama güvenilirliği açısından bir fikir edinemedim internetten. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Ucuza iyi sistemler satıyorlar, ama güvenilirliği açısından bir fikir edinemedim internetten. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 23.330 Makaleler 14 Çözümler 132 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... Bugün 12:18 #2 Elden alma kısmı olabilir diğer türlü riskli. Ucuza iyi sistem sattıkları fikri nereden geldi bilmiyorum ama hiçte ucuza sistem satmıyorlar. Siz bütçenizi vs. belirtin ve onlarda hangi sistem olduğunu ona göre alınır veya alınmaz diyelim.
Elden alma kısmı olabilir diğer türlü riskli. Ucuza iyi sistem sattıkları fikri nereden geldi bilmiyorum ama hiçte ucuza sistem satmıyorlar. Siz bütçenizi vs. belirtin ve onlarda hangi sistem olduğunu ona göre alınır veya alınmaz diyelim.