PC tamircileri ne kadar kazanıyor?

6-7 bin diyenler var hangi hayal dünyasında yaşıyorsunuz? Bu parayı kazanan insanlar sektörde uzun yıllar, kaliteli hizmet vermiş kişiler.

Sektöre yeni giren birisi olacaksın. Konuya aşırı derecede hakim olman zor bilsen bile bir pratik olmayacak. Bir şirkete girsen 3000-3500 arası yaklaşık para alırsın aşağı yukarı. Dükkan açsan, kira, personel gideri, elektrik, vergiler derken bir de iş bağlayamassan direkt çakılırsın.

Günümüzde tek konuya hakim insanlar artık tercih edilmiyor. Bu yüzden olabildiğince konu öğrenmeye bak ve en az 1 yabancı dil koy. Sonra para kazanman biraz daha kolaylaşır.

Kardeşim senin ddr4 8gb ram ısınmış be onu söktüm yerine 2gb ddr2 koydum anakart işlemci değiştirdim. Garantisi benden.

Bilgisayarcıdan bilgisayarcıya değişiyor, kimisi sadece bilgisayar üzerine hizmet veriyor. Kimisi bilgisayar işleri artı güvenlik kamera montajı, İSS bayiliği ve toner dolumu ve satışı vs.

Günde 5-6 format geliyor desek, 40x6 240TL yapar. 240x30 desek, 7200TL. Bir de vurgun işini katacaksın araya, her ay 32GB RAM, 3-5 kaliteli ekran kartı çalarlar. Vallahi iyi para.
Yarın dükkan açmaya gidiyorum.

Bu tarz işlerde sayı vermek imkansızdır. Çünkü çok değişkendir. Kimisi gerçekten gelişmiş bir dükkan açar hatta reklamlama işini bile iyi yapar gerçekten iyi kazanır. Kimisi kıyı köşe mahalle dükkanı açar karın tokluğuna çalışır.

Helal kazananların hepsi ya dükkanlarını kapatıyor ya da emekli oluyor. Haram kazananlar sistem bileşenlerini çalıyor. Haram kazanan daha çok kazanıyor ama öbür dünyada var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…