bishop Hectopat Katılım 15 Eylül 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2016 #1 Arkadaşlar, eski taşınabilir harddiskim vardı. PC'ye SATA kablosu ile bağlıyorum görmüyor. Bilgisayar başlatılıyor kısmında kalıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Arkadaşlar, eski taşınabilir harddiskim vardı. PC'ye SATA kablosu ile bağlıyorum görmüyor. Bilgisayar başlatılıyor kısmında kalıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.451 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 29 Mayıs 2016 #2 İşletim sistemi kurulu hdd bağlantısını çıkarmıyorsun değil mi? Çıkarmıyorsan bekle veya farklı sata girişine tak.
İşletim sistemi kurulu hdd bağlantısını çıkarmıyorsun değil mi? Çıkarmıyorsan bekle veya farklı sata girişine tak.
bishop Hectopat Katılım 15 Eylül 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2016 #3 @Murat5038 hayır çıkarmıyorum başka bi harddisk denedim o çalıştı bu harddisk çalışmadı işin ilginç kısmı o başka bi sorun olabilir mi acaba?
@Murat5038 hayır çıkarmıyorum başka bi harddisk denedim o çalıştı bu harddisk çalışmadı işin ilginç kısmı o başka bi sorun olabilir mi acaba?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.451 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 3 Haziran 2016 #4 Taşınabilir hdd içini başka bir pc'de görebiliyorsan mgr ve os kayıtları varsa yada Autorun varsa sil sonra takın.
Taşınabilir hdd içini başka bir pc'de görebiliyorsan mgr ve os kayıtları varsa yada Autorun varsa sil sonra takın.