slayerwqw Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 368 2 Mart 2021 #1 Bilgisayari açıyorum sonra çalışıyor görüntü gelmiyor. 10. tekrar açışimda geliyor görüntü sebebi ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2021
Bilgisayari açıyorum sonra çalışıyor görüntü gelmiyor. 10. tekrar açışimda geliyor görüntü sebebi ne olabilir?
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #11 slayerwqw dedi: Başka ekran algılanamadı dedi. Genişletmek için tıkla... TV'ye bağlayınca aynı sorun oluyor mu? Artı 0 Eksi
slayerwqw dedi: Başka ekran algılanamadı dedi. Genişletmek için tıkla... TV'ye bağlayınca aynı sorun oluyor mu?
KS KS slayerwqw Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 368 2 Mart 2021 #12 Ali998 dedi: TV'ye bağlayınca aynı sorun oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet oluyor problem yazılımsal bence windowsa format atsam düzelir mi? Artı 0 Eksi
Ali998 dedi: TV'ye bağlayınca aynı sorun oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet oluyor problem yazılımsal bence windowsa format atsam düzelir mi?
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #13 slayerwqw dedi: Evet oluyor problem yazılımsal bence windowsa format atsam düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Yazılımsal ancak formata ne gerek var? Eğer bahaneniz olacaksa olur. @Enes3078 @claus Artı 0 Eksi
slayerwqw dedi: Evet oluyor problem yazılımsal bence windowsa format atsam düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Yazılımsal ancak formata ne gerek var? Eğer bahaneniz olacaksa olur. @Enes3078 @claus
KS KS slayerwqw Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 368 2 Mart 2021 #14 Ali998 dedi: Yazılımsal ancak formata ne gerek var? Eğer bahaneniz olacaksa olur. @Enes3078 @claus Genişletmek için tıkla... Gelişmiş seçeneklerden bilgisayarı yenile dedim olmadı adını yanlış söylüyor olabilirim hala devam etti sorun. Ali998 dedi: Yazılımsal ancak formata ne gerek var? Eğer bahaneniz olacaksa olur. @Enes3078 @claus Genişletmek için tıkla... Şimdi bilgisayar hiç açılmıyor RAM'lerin yerini değiştirdim tek RAM denedim ekran kartını çıkardım yazılımsal problem ama PC açılmıyor nasıl yapacağım acill. Son düzenleme: 8 Mart 2021 Artı 0 Eksi
Ali998 dedi: Yazılımsal ancak formata ne gerek var? Eğer bahaneniz olacaksa olur. @Enes3078 @claus Genişletmek için tıkla... Gelişmiş seçeneklerden bilgisayarı yenile dedim olmadı adını yanlış söylüyor olabilirim hala devam etti sorun. Ali998 dedi: Yazılımsal ancak formata ne gerek var? Eğer bahaneniz olacaksa olur. @Enes3078 @claus Genişletmek için tıkla... Şimdi bilgisayar hiç açılmıyor RAM'lerin yerini değiştirdim tek RAM denedim ekran kartını çıkardım yazılımsal problem ama PC açılmıyor nasıl yapacağım acill.