cptkucuk Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 246 Çözümler 2 15 Şubat 2022 #1 Selamlar, telefonumu usb ile bilgisayara bağladığımda sadece şarj ediyor. Dosya aktarımı için telefonu görmüyor ve tepki vermiyor. Ne yapabilirim?
Selamlar, telefonumu usb ile bilgisayara bağladığımda sadece şarj ediyor. Dosya aktarımı için telefonu görmüyor ve tepki vermiyor. Ne yapabilirim?
HMRT Hectopat Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 75 15 Şubat 2022 #2 Bazı kablolar Data transferi yapmayı desteklemez farklı kablo ile denediniz mi ?
aliaksandr Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2016 Mesajlar 1.587 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 15 Şubat 2022 #3 Daha önce o telefonu bağladığınızda görmüş müydü? Bildiğim kadarıyla yeni telefonlarda artık bilgisayarlar telefonları sürücü olarak görmüyor. S3 mini bağladığımda sürücü olarak görünüyor J7 Prime görünmüyor.
Daha önce o telefonu bağladığınızda görmüş müydü? Bildiğim kadarıyla yeni telefonlarda artık bilgisayarlar telefonları sürücü olarak görmüyor. S3 mini bağladığımda sürücü olarak görünüyor J7 Prime görünmüyor.
cptkucuk Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 246 Çözümler 2 15 Şubat 2022 #4 aliaksandr dedi: Daha önce o telefonu bağladığınızda görmüş müydü? Bildiğim kadarıyla yeni telefonlarda artık bilgisayarlar telefonları sürücü olarak görmüyor. Genişletmek için tıkla... Önceleri bir kaç kere bağlamış ve dosya aktarımı yapmıştım cptkucuk dedi: Selamlar, telefonumu usb ile bilgisayara bağladığımda sadece şarj ediyor. Dosya aktarımı için telefonu görmüyor ve tepki vermiyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Öncedende aynı kablo ile bağlamıştım ve çalışıyordu
aliaksandr dedi: Daha önce o telefonu bağladığınızda görmüş müydü? Bildiğim kadarıyla yeni telefonlarda artık bilgisayarlar telefonları sürücü olarak görmüyor. Genişletmek için tıkla... Önceleri bir kaç kere bağlamış ve dosya aktarımı yapmıştım cptkucuk dedi: Selamlar, telefonumu usb ile bilgisayara bağladığımda sadece şarj ediyor. Dosya aktarımı için telefonu görmüyor ve tepki vermiyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Öncedende aynı kablo ile bağlamıştım ve çalışıyordu