PC temelli iş tavsiyesi

CyberLinq

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba!

Arkadaşlar, açık meslek lisesinde bilişim bölümü okuyorum. Akşam 6'ya kadar boş zamanım var ve bu süre zarfında boş şeylerle uğraşmak istemiyorum.

Donanım bilgim var ama ince iş yapamıyorum. (Lehim vs.)
Telefona ROM yükleme, ROOT yapma.
Silkroad editörlüğü yapabilirim.
PC'ye işletim sistemi yükleme, program yükleme, hata giderme vs. (Bunları yazarken garip oldum :D.)

İş yoksa evde PC başında neler yapabilirim?
Evde tasarım, kodlama öğrenebilir miyim, kurs şart mı? PC başında para kazanabilir miyim?

Öncelikle bu boş vaktini değerlendirmeye çalışman güzel. Bu boş vakitlerini eğitim setlerine ayırır isen çok iyi olur. Kendin belli bir noktaya geldikten sonra iş bulursun. Kendin yaparsın. Ancak biraz bilgi birikiminin olması gerekiyor. Tasarım veya kodlama öğrenebilirsin. Kendine bir alan seç ve o alan üzerine yoğunlaş. Benim tavsiyem kodlama üzerine gitmen. Tavsiye edebileceğim bazı kaynaklar var. Buraları takip etmeni öneririm. Başarılar dilerim.
Çizgi TAGEM
Khan Academy
Microsoft - Açık Akademi

Niye ince iş yapamıyorsun ki? Bende havya kullanmaktan korkardım. Cihaza ve ya kendime zarar veririm korkusuydu bu. Sonra mikrofonun bir teli koptu. Acil bir iş olduğu için kendim yaptım. Sonra fark ettim havya kullanması zannettiğinden daha kolay. 12 yaşındaki kişiler bile kullanıyor bence yapamam demem. Bu arada lehim yapacaksan lehim telini asla kalın alma. :)
:technopat:

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı