PC temizledikten sonra açılmıyor

Daha fazla  
Bugün bilgisayarı temizledim ana fanı falan çıkarttım ve kusura bakmayin ama salak gibi elektrik süpürgesi ile temizledim şu an bilgisayar açılmıyor. Süpürgenin içine baktim ama bir şey çekmemiş sorun ne olabilir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın ayrıntılı resimlerini çekip paylaş istersen, bakalım eksik bir şeyler varmı.

Tüm bağlantılarınızın doğru ve eksiksiz olduğuna emin olun. Kasanın power tuşuna 30 saniye boyunca basık tutun fiş takılı iken. Sonra bismillah deyip açın.

Klasik hata, bende saç kurutma makinesiyle temizledim benimki de açılmıyor

Hiç bir zaman elektirik süpürgesi ile temizlemeyin. Hava Kompresörü kullanabilirsiniz.
Saç kurutma makineside kullanmayın çünkü sıcak hava olumsuz etkileyebilir.

Hocam ben elektrik süpürgesi de kullandım fön makinesi de. Yapmayı bildikten sonra hiçbir şey olmaz. Hadi sağlıcakla.

Sorunu buldum galiba ekran kartı gitmiş eski kasaya taktim ekran kartini oda açılmadı.

Onboard yeri yok.
Ekran kartı bozulsa da onboard olarak açılması lazım. Monitörün kablosunu nereye taktınız?

Sorun çözülmüştür. RAM yuvalarimin ikisi bozulmuş nasıl oldu bilmiyorum ama öyle konu kilit.

Ters takmış olabilirsin. Ama sorun nasıl çözüldü bilgisayar açılıyor mu yoksa garantiye mi vereceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…