PC temizleme

zWoons

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar laptopumu 6yıldır hiç temizlememiştim ve termal macununu hiç değiştirmemiştim şu an oyun oynarken artık FPS droplar iyice artmaya başladı. Normalde Valorant'ta 60 70FPS oynarken birden FPS düşüyor. Laptop sıcaklığından dolayı olduğunu düşünüyorum laptopu temizlesem ve termal macununu değiştirsem çok faydası olur mu? Sadece Valorant'ta değil neredeyse bütün oyunlarda FPS düşmesi yiyorum mesela CS:GO'yu Discord açık değilken 60FPS sabit oynuyorum ama Discord'u arkaya açınca 2'de bir FPS düşmesi yiyorum ve oyun kasıyor. İşe yarar mı sizce termal macunu ve laptopu temizletmek? PC özelliklerim: RAM: DDR 3 1x8GB Kingston İşlemci: Intel Core i5 5200u ekran kartları: AMD Radeon M330 Intel (r) HD Graphics 5500.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar daha iyi çalışır fakat aman aman bir FPS artışı olmaz.

Arkadaşlar laptopumu 6yıldır hiç temizlememiştim ve termal macununu hiç değiştirmemiştim şu an oyun oynarken artık FPS droplar iyice artmaya başladı. Normalde Valorant'ta 60 70FPS oynarken birden FPS düşüyor. Laptop sıcaklığından dolayı olduğunu düşünüyorum laptopu temizlesem ve termal macununu değiştirsem çok faydası olur mu? Sadece Valorant'ta değil neredeyse bütün oyunlarda FPS düşmesi yiyorum mesela CS:GO'yu Discord açık değilken 60FPS sabit oynuyorum ama Discord'u arkaya açınca 2'de bir FPS düşmesi yiyorum ve oyun kasıyor. İşe yarar mı sizce termal macunu ve laptopu temizletmek? PC özelliklerim: RAM: DDR 3 1x8GB Kingston İşlemci: Intel Core i5 5200u ekran kartları: AMD Radeon M330 Intel (r) HD Graphics 5500.
evet faydası olur o anlık 2 fps düşüşleri işlemciniz ıısndığı çin otomatik yanmasın diye gücünü kesiyor ve haliylen fps niz düşüyor temizleyin pc nizi yine ısınırsa vakumlu laptop soğutucu alın

Evet faydası olur o anlık 2 FPS düşüşleri işlemciniz ıısndığı Çin otomatik yanmasın diye gücünü kesiyor ve haliylen FPS niz düşüyor temizleyin PC nizi yine ısınırsa vakumlu laptop soğutucu alın

Vakumlu laptop soğutucu çok işe yarar mı bende 2 fanlı laptop soğutucu var ama çok bir fayda sağladığını düşünmüyorum.

Kaliteli bir macun ve fan temizliği dropu kesecektir.

Kaliteli bir macun örneği verebilir misiniz biliyor iseniz? Pek bir bilgim yokta bu konuda ilk kez yapacağım.

Vakumlu Laptop Soğutucu Çok İşe Yarar Mı Bende 2 Fanlı Laptop Soğutucu Var Ama Çok Bir Fayda Sağladığını Düşünmüyorum.

Kaliteli bir macun örneği verebilir misiniz biliyor iseniz?

Vakumlu laptop soğutucu çok işe yarar mı bende 2 fanlı laptop soğutucu var ama çok bir fayda sağladığını düşünmüyorum.

Kaliteli bir macun örneği verebilir misiniz biliyor iseniz? Pek bir bilgim yokta bu konuda ilk kez yapacağım.

Cooler Master macunlarına bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı