Prosper Blade Hectopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 464 Çözümler 2 15 Kasım 2023 #1 CCleaner kullanıyorum. Onun yerine ne kullanabilirim? Gereksiz dosyaları silecek? PC'yi onarıp güncelleyecek. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2023
CCleaner kullanıyorum. Onun yerine ne kullanabilirim? Gereksiz dosyaları silecek? PC'yi onarıp güncelleyecek.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.003 Çözümler 81 Yer Başkent 15 Kasım 2023 #2 HiBit Uninstaller temizlik için. Güncelleme için Windows Uptade kullansanız yeterli.
Prosper Blade Hectopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 464 Çözümler 2 15 Kasım 2023 #3 AceTeq dedi: Hibit uninstaller temizlik için. Güncelleme için Windows Update kullansanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Auslogics ve glary utilities nasıldır?
AceTeq dedi: Hibit uninstaller temizlik için. Güncelleme için Windows Update kullansanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Auslogics ve glary utilities nasıldır?
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.003 Çözümler 81 Yer Başkent 15 Kasım 2023 #4 Prosper Blade dedi: Auslogics ve glary utilities nasıldır? Genişletmek için tıkla... Çok uzun zaman önce kullandım şimdi nasıl bilmiyorum ama önerdiğim program tamamen free.
Prosper Blade dedi: Auslogics ve glary utilities nasıldır? Genişletmek için tıkla... Çok uzun zaman önce kullandım şimdi nasıl bilmiyorum ama önerdiğim program tamamen free.
legend61 Picopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 829 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #5 Cclear bu iş için biçilmiş kaftan
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.003 Çözümler 81 Yer Başkent 15 Kasım 2023 #6 legend61 dedi: Cclear bu iş için biçilmiş kaftan Genişletmek için tıkla... Güvenlik açısından pek iyi anılmıyor.
legend61 dedi: Cclear bu iş için biçilmiş kaftan Genişletmek için tıkla... Güvenlik açısından pek iyi anılmıyor.
Prosper Blade Hectopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 464 Çözümler 2 15 Kasım 2023 #7 AceTeq dedi: Çok uzun zaman önce kullandım şimdi nasıl bilmiyorum ama önerdiğim program tamamen Free. Genişletmek için tıkla... Senin programı indirdüm dosylaları temizle boş klasör temizleyici ve kayıt defteri temizledim bayağı bir şey çıktı. @AceTeq önceki kullandığınız hangisiydi.
AceTeq dedi: Çok uzun zaman önce kullandım şimdi nasıl bilmiyorum ama önerdiğim program tamamen Free. Genişletmek için tıkla... Senin programı indirdüm dosylaları temizle boş klasör temizleyici ve kayıt defteri temizledim bayağı bir şey çıktı. @AceTeq önceki kullandığınız hangisiydi.
legend61 Picopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 829 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #8 AceTeq dedi: Güvenlik açısından pek iyi anılmıyor. Genişletmek için tıkla... 2017 2018 zamanlarında bununla ilgili haberler yayınlanmış lakin bu zamanlarda işini cclear kadar iyi yapan ve hafif çalışan bir uygulama görmedim
AceTeq dedi: Güvenlik açısından pek iyi anılmıyor. Genişletmek için tıkla... 2017 2018 zamanlarında bununla ilgili haberler yayınlanmış lakin bu zamanlarda işini cclear kadar iyi yapan ve hafif çalışan bir uygulama görmedim
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.003 Çözümler 81 Yer Başkent 15 Kasım 2023 #9 Prosper Blade dedi: Senin programı indirdüm dosylaları temizle boş klasör temizleyici ve kayıt defteri temizledim bayağı bir şey çıktı. @AceTeq önceki kullandığınız hangisiydi. Genişletmek için tıkla... Glary Utilities.
Prosper Blade dedi: Senin programı indirdüm dosylaları temizle boş klasör temizleyici ve kayıt defteri temizledim bayağı bir şey çıktı. @AceTeq önceki kullandığınız hangisiydi. Genişletmek için tıkla... Glary Utilities.
Prosper Blade Hectopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 464 Çözümler 2 15 Kasım 2023 #10 AceTeq dedi: Glary utilities. Genişletmek için tıkla... O mu iyi şu anki kullandığınız mı sizce.