PC toplama önerisi

Kadir_zb

Femtopat
Daha fazla  
Ben şimdi laptopta oyunlar kasmaya başladı, setup kuracağım. Mesela FC 25, Elden Ring gibi oyunlarda kasmayan bir setup istiyorum. Mid Tower kasa alacağım. Bana güzel bir ekran kartı, işlemci ve anakart önerebilir misiniz? Hepsi birbiriyle uyumlu ve bütçe dostu olsun.

Bütçe dostu dediniz ama bütçe belirtmediniz hocam her neyse.
2. el mi 0 mı olacak belirtseydiniz keşke.

0 abi bir de işlemci+ekran kartı+anakart için en fazla 16,17 bin verebilirim.

RAM'lerin pau SSD HDD falan her şey var sanıyorum.
16 17 bine 0 tarafında güzel şeyler yok diye düşünüyorum 2. ele bakabilirsin.

Abi senin dediğin işlemci i5 ile mi yoksa i7 ile mi eşit darboğaz yapmaz değil mi?

Abi anakartin markası nedir Gigabyte var ASUS var TUF falan var link atabilir misin?

İşlemci i5 12400F'e denk denilebilir anakart markası ise ben ASUS sevdalısıyım ama F/P olarak MSI ASUS Gigabyte bak fiyatı uygun olani seçebilirsiniz.

İşlemci i5 12400F'e denk denilebilir anakart markası ise ben ASUS sevdalısıyım ama F/P olarak MSI ASUS Gigabyte bak fiyatı uygun olani seçebilirsiniz.
Tm abi

Abi bunlar birbiriyle uyumlu ve darboğaz yapmaz değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…