PC toplama vs Gaming laptop

Hoxworth

Decapat
Daha fazla  
Herkese selam.

Yaklaşık olarak 7 ay önce topladığım bir bilgisayara ciddi bir alıcı çıktı ve vereceği rakam 34K. Bu işten elbette kâr etmek güzel olacak fakat bilgisayarsız kalma durumum da var çünkü paranın bir kısmını kullanmayı düşünüyorum borç, harç meseleleri. Yeni nesil bilgisayarlar ise aşağı yukarı 30k tutuyor. Fiyatlar gerçekten çok yüksek ve eğer fiyat düşüşü olursa 30k ile sistem toplamış olacağım ve bu da uzun vadede zarar demek. Sorum şu;

1- Bu dönemde bu fiyata makine toplanır mi?
2- İdareten bir Gaming laptop alıp 2-3 sene sonra tekrar mı bakmak lazım. Bu yöntem ile cebime 10k para kalıyor. Fakat laptop normal bir oyuncuyu tatmin etmediği gibi performans farkları da ciddi derece de problem yarattığını okudum ve laptop bilgisayarların da fiyatları abartılı derecede çoğunun ekran kartı PCI'e 3 4 GB ekran kartı barındırıyor. Bu nedenle şüphe ile yaklaşıyorum almaya çalıştığım laptop ise ASUS ROG Zephyrus ve ekranı 14 inç. Yani bir monitör kesinlikle gerekiyor. Takribi olarak 24K ödemiş olacağım.

Önerilerinizi ve gerçekten dostane tavsiyeleriniz rica olunur.

Merhaba hocam. Ben olsam amerikadan şu modeli alırım. Lenovo rtx 3060
Tax free delaware adresi olan bir yer bulurum(Ship7 gibi ama kullanmadım hiç belirteyim araştırınız). Vergi kargo herşey dahil max 1300 dolara gelir tahminimce. bu modelde rtx 3060 6gb 130watt ekran kartı var. Araştırın uygun olursa alırsınız.

Merhaba hocam. Ben olsam Amerika'dan şu modeli alırım. Lenovo rtx 3060
Tax Free delaware adresi olan bir yer bulurum(ship7 gibi ama kullanmadım hiç belirteyim araştırınız). Vergi kargo her şey dahil Max 1300 dolara gelir tahminimce. Bu modelde RTX 3060 6 GB 130watt ekran kartı var. Araştırın uygun olursa alırsınız.

Hocam laptop ikinci tercihim fakat öneri için teşekkür ederim. PC toplama konusunda bir fikriniz var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı