PC Toplama

TheWolverine07

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yeni bir sistem toplamak istiyorum. 2 seçeneğim var:
1) Tüm parcaları Vatanbilgisayardan alarak orda toplattırmak.
2)Her birini ayrı ayrı başka sitelerden alarak daha ucuza getirip almak.
Fakat 2.seçeneği yaparsam kendim sistemi toplayamam diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fakat 2.seçeneği yaparsam kendim sistemi toplayamam diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Kendiniz toplayamazsanız bilgisayarcıya götürmek zorunda kalacaksınız. Sonra elde ettiğiniz karı bilgisayarcıya vereceksiniz. Bence vatandan alın.

Eğer bu ilk sisteminizse toplamakta biraz zorlanmanız normal olur diye düşünüyorum. Fakat emin olun ki bu aşırı ama aşırı zevkli. Zorlandığınız zaman Technopat'ın videolarına bakabilirsiniz. :)

Sizce bilgisayarcı ortalama ne kadar para alır toplama icin

Eğer bu ilk sisteminizse toplamakta biraz zorlanmanız normal olur diye düşünüyorum. Fakat emin olun ki bu aşırı ama aşırı zevkli. Zorlandığınız zaman Technopat'ın videolarına bakabilirsiniz. :)

Bu yorumu ilk soyliyen siz değilsiniz gercekten ve ben de merak etmiyor değilim doğrusu fakat korkuyorum da acaba elimde patlar mı diye? :)

Eğer birazcık biliyorsan ne nedir gördüğün de anlıyorsan kendine güven ve kendin topla. Technopatın onlarca videosu var. Sistem toplanan 2 videoyu izlesen o kadar ayrıntılı anlatıyorlar ki. Yavaş yavaş nazik nazik davran toparlarsın. Hangi kablonun nereye takılacağına kadar gösteriyorlar. Kendin toplarsan öğrenirsin ve ileride bir sorun ile karşılaştığın zaman kendin halledersin diye düşünüyorum.

Artık orda daha ucuz burda daha pahalı devri hemen hemen bitti. Şuan nerdeyse en ucuz VatanBilglisayar konumunda. Vatan'dan toplatmak senin için hem kolay hem de daha hızlı olacaktır.

Bilgisayarcıdan bilgisayarcıya değişir ortalama 40 tl gibi bir fiyatı var sen bunu 50 tl'den 90 tl felan kar ediyorsan tek tek al 60-70 tl ediyorsan vatan'dan al derim :)

Sen bütçeni yaz, biz sana toplayalım..

1300 Kasa dahil olmalı Gta 5 için topluyorum.
Kasa dahil 1300 bütcem var Dvd okuyucuya gerek yok eski makinamda sağlam var onu takacam.

Kasa dahil 1300 bütcem var Dvd okuyucuya gerek yok eski makinamda sağlam var onu taka

Bir de hepinize bir sorum var İşlemci Teknolojisi Core i7 diyen bir anakarta i3 işlemci takılamaz mı orneğin:
MSI H81M-P33 Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 DVI&VGA Anakart

1300 Kasa dahil olmalı Gta 5 için topluyorum.
Kasa dahil 1300 bütcem var Dvd okuyucuya gerek yok eski makinamda sağlam var onu takacam.

Kasa dahil 1300 bütcem var Dvd okuyucuya gerek yok eski makinamda sağlam var onu taka

Bir de hepinize bir sorum var İşlemci Teknolojisi Core i7 diyen bir anakarta i3 işlemci takılamaz mı orneğin:
MSI H81M-P33 Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 DVI&VGA Anakart
1150 soket yazdığı için hiçbir sıkıntı olmaz yani i3 1150 soket olmaklı takabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı