Yusuf islam04418
Femtopat
Daha fazla
işlemcisi AMD.4070 Ti'ya önereceğim güzel bir anakart var kendim de 3070 Ti ile kullanıyorum "ASUS ROG Z590-F Wi-Fi 6G". Seni uzun yıllar götüreceğinin teminatını verebilirim.
Sıvı soğutucu olarak NZXT Kraken Z6 önerebilirim ya da Masterliquid 360mm
RAM olarak Corsair Vengeance Pro RGB ben 4x8GB'lık kullanıyorum ya da en güzeli DDR5 bir RAM al Corsair Vengeance DDR5 Pro
pardonişlemcisi AMD.
Bütçe belirtirseniz daha net öneriler sunabiliriz.
Sıvı soğutucu Çok pahlilar boyle 4 5 k civarı önersen tamamdir4070 Ti'ya önereceğim güzel bir anakart var kendim de 3070 Ti ile kullanıyorum "ASUS ROG Z590-F Wi-Fi 6G". Seni uzun yıllar götüreceğinin teminatını verebilirim.
Sıvı soğutucu olarak NZXT Kraken Z6 önerebilirim ya da Masterliquid 360mm
RAM olarak Corsair Vengeance Pro RGB ben 4x8GB'lık kullanıyorum ya da en güzeli DDR5 bir RAM al Corsair Vengeance DDR5 Pro
Eğer Wi-Fi falan kullanacaksan bunu al.Msi B650M Gaming Plus WiFi AMD B650 7200 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Msi B650M Gaming Plus WiFi AMD B650 7200 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
RAM'de bu olsun ama sistem toplasan sitelerden daha iyi olur kendin tek tek toplamak yerine.Patriot Viper Venom RGB PVVR532G600C36K 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Gaming Ram (Bellek) - Fiyatı, Yorumları
Patriot Viper Venom RGB PVVR532G600C36K 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Gaming Ram (Bellek) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Sıvı soğutucu 4 5 k olsa tamamdir.
RAM ve anakartı arkadaşların önerdikleri benim icin makul sadece sıvı sogutucu 4 5 k olursa tamam ilerideki zaman daha da yukseltebilirim.
Sıvı soğutucu Çok pahlilar boyle 4 5 k civarı önersen tamamdir
Teşekkür ediyorum uygun benim icin ama mesela bendeki ana kart B550 Gaming X V2 benimkine uyarsa hiç almim diyorum sence olur mu?
Çok dağınık oldu konu. Senin anakart AM4 destekliyor, sana AM5 lazım. Parça parça bütçeni söylersen bakarım. Şimdi sıvı soğutma diyorsun ama kasan hakkında bir bilgi vermemişsin. Sonuçta boyutları önemli.B550 Gaming X V2 benimkine uyarsa hiç almim diyorum sence olur mu?