PC toplamak için mağaza tavsiyesi

Inventus'un mağazası olduğunu bilmiyordum? itopya ve sinerji gibi her istediğimi bulabileceğim bir yer mi?
Inventus un mağazası bulunmamakta. İstanbul Anadolu yakasında ofisleri bulunuyor. İnternetten sipariş ederken havale eft/ofisten alım olarak seçiyorsun el ile almak için. Arkadaşa katılıyorum müşteri ile çok ilgililer. Eylül ayında toplamıştım bilgisayarı 8 günlük şartname geçtiği halde ürünü başka bir ürünle değiştirdiler sağolsunlar. (Bozuk üründen bahsetmiyorum 2x4 yerine 1x8 olarak değiştirdiler.)
Bazen istediğin ürünler bulunmayabiliyor site üzerinden stok durumunu öğrenebilirsin.

Nanokatolog en uygun parça satışı yapan sitelerden. Ürün stoklarda mevcut ise sipariş verilebilir.

Kendim toplayamam o yüzden bu tip mağazalardan biri olmalı. Aklıma başka bir yöntem gelmiyor.

Inventus'un mağazası olduğunu bilmiyordum? itopya ve sinerji gibi her istediğimi bulabileceğim bir yer mi?
Hayır. Mağaza demek dahi yanlış olur aslında depo gibi bir yer, etraf koli doluydu hatta. Ama yarım saat her türlü soruma cevap verdiler ve sitelerinden en uygun parçaları benim için seçtiler, ben o tavırdan çok memnun kalmıştım.

Inventus benim içime çok sindi. Tüm platformlarda çok güzel yorumlar var. Hatta eft esnasında fazla gönderilmiş 2-3 lirayı zarfa koyup ürünle birlikte gönderdikleri fotoğrafları gördüm. Böyle insanlar kazansın.

Hepsiburada, Teknobiyotik ve N11.com (Hepsiburada'da satış yapan güvenilir satıcılardan)

Bu üçünden yaklaşık 15.000 lira civarında teknolojik cihaz alışverişi yaptım. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…