1 181612 Kilopat Katılım 18 Ağustos 2017 Mesajlar 124 Makaleler 1 8 Nisan 2021 #31 Eğer sonrasında pişman olmak istemiyorsan kesinlikle bilgisayar topla, video oyunları bisiklet sürmek ile karşılaştırılamaz dahi.
Eğer sonrasında pişman olmak istemiyorsan kesinlikle bilgisayar topla, video oyunları bisiklet sürmek ile karşılaştırılamaz dahi.
riseofturkey Megapat Katılım 13 Haziran 2015 Mesajlar 945 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Antalya/Finike Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #32 Clarence Morrow dedi: Ormana giderim diyorsanız bisiklet ama gitmezseniz çökük, çamur dolu, kaldırım taşları eksik Türkiye sokaklarında sürmek zevkli olmamalı. Genişletmek için tıkla... Türkiyenin hangi lokasyonunda bisiklet sürdüğünüze bağlı değişir bu durum. Benim bisiklet sürdüğüm yerlerin sadece %1i anca falan bu durumda yani.
Clarence Morrow dedi: Ormana giderim diyorsanız bisiklet ama gitmezseniz çökük, çamur dolu, kaldırım taşları eksik Türkiye sokaklarında sürmek zevkli olmamalı. Genişletmek için tıkla... Türkiyenin hangi lokasyonunda bisiklet sürdüğünüze bağlı değişir bu durum. Benim bisiklet sürdüğüm yerlerin sadece %1i anca falan bu durumda yani.
F3arlessTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Malatyaa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #33 İntel Cooler Fan dedi: Zaten 85% o tarafı düşünüyorum ama tam emin olmak istedim başkaları bu konu hakkında ne düşünüyor diye açtım bisiklet ile bir sürü geze bileceğim dağlık şehir arazi uzun ormanlı yollar var. Genişletmek için tıkla... Hangi şehirde süreceksin?
İntel Cooler Fan dedi: Zaten 85% o tarafı düşünüyorum ama tam emin olmak istedim başkaları bu konu hakkında ne düşünüyor diye açtım bisiklet ile bir sürü geze bileceğim dağlık şehir arazi uzun ormanlı yollar var. Genişletmek için tıkla... Hangi şehirde süreceksin?
İntel Cooler Fan Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #34 F3arlessTR dedi: Hangi şehirde süreceksin? Genişletmek için tıkla... Google Maps Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. www.google.com Keltepe dağı bölgenin en büyük dağı şuan orada downhill yapmayı düşünüyorum.
F3arlessTR dedi: Hangi şehirde süreceksin? Genişletmek için tıkla... Google Maps Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. www.google.com Keltepe dağı bölgenin en büyük dağı şuan orada downhill yapmayı düşünüyorum.