PC toplamak nasıl bir his?

Daha fazla  
Geçmişten günümüze sürekli PC toplama isteği içimde birikmiştir. Çocukluktan kalan laptop ile düşük sistem gereksinimli oyunlar veya GTA 5 gibi oyunların görüntü kalitesini düşürerek kasa kasa oynamaya çalışmıştım. 19 yaşındayım ve benim için istediğim gibi çift monitörlü bilgisayar toplamayı çok istiyorum. PC toplamak nasıl bir histir? İstediğin oyunu sistem gereksinimlerine bakmadan satın almak/ indirmek... size sormak istedim. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bende istediğim gibi PC toplarım. Görüşleriniz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Malum işten 300 kat daha zevklidir diyebilirim. O hissi bende zamanında yaşamıştım. Yıllarca para biriktirip sonunda istediğim sisteme sahip olmuştum. Şimdidie güncelleme hissini tadıyorum.

Topladıktan sonra oyun oynama hevesi gidiyor nedense, umarım siz de aynı şeyi yaşamazsınız.
ben yaşamadım, abim yaşadı bence kişiden kişiye değişir

Ekonomist oluyorsunuz. TR için ekonomist olmak çok stresli bir o kadar da ruh hastası oldurtan bir his. Ben toplamadım fakat alamayacağım pcleri toplayıp ve millete PC toplattırmak çok ekonomistmişim gibi hissettiriyor.

Topladıktan sonra oyun oynama hevesi gidiyor nedense, umarım siz de aynı şeyi yaşamazsınız.

Bırak toplamayı hazır alınca bile bir süre sonra sıkılıyorsun.

Almadan önce onu oynayacağım bunu oynayacağım, sabahlıcam diyordum. Öyle olmuyor işte .

Sadece oyun değil de, bir ekranda ETS 2 diğer monitörde YT veya dizi/film. Aynı zamanda Yazılım öğrenmeyi de istiyorum, kendimi geliştirmek istiyorum. Bir ekranda yazılım, diğer ekranda borsa-hisse takibi yapmayı istiyorum. Hayırlısıyla en kısa zamanda toplarım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…