GeForce NOW PC toplamak yerine GeForce NOW almak mantıklı mı?

emir leite

Decapat
Daha fazla  
Uzun süredir iyi PC almak istiyordum ama malum ekonomide çok mümkün gibi durmuyor. Az önce aklıma geldi acaba iyi bir internet ve GFN premium alıp oynasam olmaz mı? Böyle yapan hiç kimseyi görmedim şimdiye kadar, ondan soruyorum. Şimdiden teşekkürler.

Speedtest sonucum böyle çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir süre sonra pc toplama fiyatını geçeceksin. Taksitle ürüne daha fazla vermek gibi düşün. Sen bilirsin. Ben olsam yapmazdım.

Bence hiç alma. Bende senin gibi düşünmüştüm geforce now ultimate paketini almıştım. İnternetim cok iyidi fakat donmalar ve gecikme oluyordu hic zevk alamadım.

Geçen arkadaşım da düşünmüştü onu. Kesinlikle değmez. İkisi bir değil.

GeForce nowda mouse hareket ettırıken bazı yerlerde takılmalar oluyor bence 1 aylık satın alınabılır ama Ultimate olanı performance paketınde oyun pikselleşiyor

Bugün ilk defa bir deneyeyim dedim 1 saat oldu olacak neredeyse hala sıradayım galiba alınmaz harbi.

Bugün ilk defa bir deneyeyim dedim 1 saat oldu olacak neredeyse hala sıradayım galiba alınmaz harbi.
Ücretsiz pakette normal sıra beklemeniz. Ücretlide genellikle sıra olmuyor. Yoğun vakitlerde mesela Cyberpunk 2077 tarzında büyük oyunlar çıkıp GFN'e geldiğinde sıralar olması muhtemel ücretlide de. Gerçek bir bilgisayarın yerini asla tutamıyor ama GFN. Bende bilgisayarım olduğu halde var şu an çünkü inanılmaz yüksek boyutlu oyunları denemek için kullanıyorum. Normal oynayış için biraz sıkıntılı olabiliyor GFN. Yavaş bir şekilde hikayeli oyunlarda takılırım derseniz olabilir.

Ben ülkeye geldiğinden beridir kullanıyorum 50 mbps internetim ile baya da oyun bitirdim yani eğer indirim döneminde alırsan çok uyguna alabilirsin ben geçen sene Aralıkda 1 yıllığı 1000 liraya almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…