PC toplamak yerine GeForce Now Premium alınır mı?

Barbology

Hectopat
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Artık çoğu kişinin bildiği gibi hayatımızda bir sürü teknoloji var ama en iyi teknolojilerden biri GeForce Now. Bu teknoloji sayesinde kısa bir süre bekleyip internetinizin kalitesine göre oyun oynuyorsunuz. Ben de şöyle düşündüm. Ortalama bir PC toplayıp ona GeForce Now indirsem nasıl olur? Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
GeForce Now üzerinde gecikme olabileceğini unutmamak gerekiyor. İnternet hızınız GeForce Now'da iyi deneyim yaşayabilmek için yeterli olsa bile online oyunlarda fark edilebilir gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Hikayeli ve tek oyunculu oyunlara yönelecekseniz orası başka.

Rekabetci oyunlar oynayacaksaniz bu cok mantikli bir secim olmaz. Eger daha rekabetci olmayan oyunlar oynayacaksaniz iste o zaman olabilir. (Telefondan yaziyorum ondan dolayi Turkce karakterler yok)

Cyberpunk için Geforce Now'ı almış birisi olarak söylüyorum, daha değil. Oturması için daha zaman var. Öncelikle her zaman 50 ms civarında bir hissedilen pingin olduğunu unutma. 100 download 20 upload internetim olmasına rağmen ufak tefek de olsa donmalar, çok nadiren de olsa çamurlanmalar yaşatıyor. Online oyunlar için özellikle elverişli değil.

Ancak şunu söyleyebilirim. Xbox tarzı bir konsol alma. İdare edecek bir PC topla, üstü hikayeli oyunları Geforce Now'dan oynarsın, online oyunları kendi bilgisayarından oynarsın.

Asla bir bulut sistemine kendini bağlama Server bakımları olduğunda ortada kalırsın.

Benim düşüncem şu şu anda benim bilgisayarım çok kötü değil ama tabii ki Cyberpunk 2077 oynatımıyor bende Now üzerinden 1080p 60FPS oynuyorum asıl konuya geleyim bence Now varken ben gidip 8K 10k PC almam Online oyun oynayacaksam Apex Call of Duty vs oyunlar için bence PC şart çünkü ortaya rekabet girdiği anda gecikme vs olmuyor.

Eğer 60 fps takıntın yoksa internetinde yeterliyse almaya değer ama eğer performansa önem veriyorsan da 16 mbps üstü internetin varsa al.

İyi bir internetinin olması lazım. Ama maalesef sadece internetle alakalı değil sunucuların kalitesi de önemli. Şu gün şu saat mantıklı, dolay fiyatları baz alınırsa. Bir ay kadar deneyin derim. Ücreti aşırı uçuk kaçık bir şey olmasa gerek. Tercih sizin sonrasında.

PC toplamak en mantıklısı bence. Çünkü PC'ye özel oyun diye bir şey var veya GeForne NOW'da donma ihtimali var ve GeForce NOW'dan oyun çekme olayları olmuş. Bunlar PC'de olmayacak şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…