PC toplanacak mağaza veya site önerisi

Colleen

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayar almak istiyorum fakat Vatan Bilgisayar'ın çok pahalı olduğunu düşündüğüm için sizlerden güvenilir, pc toplanabilinecek bir site/mağaza önerisi istiyorum.

Bana kalırsa Vatan bilgisayar normal fiyatlarda hatta indirimler oluyor altınada düşüyor ama ben GOLD bilgisayardan internet üzeriden alışveriş yapıyorum önerebilirim.

Sinerji, Eksen, İnvertus ve Vatan dan toplaya bilirsin. Çok pahalı diyorsan Vatana hafta sonu OEM ürünlerini sayılı indirime sokabiliyorlar kendine uygun olan bileşenleri alabilirsin.

Teşekkürler, o zaman haftasonunu bekleyip Vatan'dan alacağım. Yardımlarınız için teşekkürler.

Arkadaşlar bilgisayar almak istiyorum fakat Vatan Bilgisayar'ın çok pahalı olduğunu düşündüğüm için sizlerden güvenilir, pc toplanabilinecek bir site/mağaza önerisi istiyorum.

bilgilendirme için vatana
müşteri desteği için inventusa
ucuzluk için sinerji
kazık için novayı seçe bilirsin

Inventus'tan toplayın, kafanız rahat olsun.

Bence ortaya karışık yapın benim gibi. İnventus ile vatan karıştırın. Hangisinde daha ucuzsa o parçayı ondan alın. Örneğin ben R9 390'ı ve NSE N400'ü Vatan'dan, diğer bileşenleri İnventus'tan yaptım. Gayet karlı çıktım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…