PC toplarken önce işlemci alınır mı?

Dextaron

Decapat
Merhaba seneye yazın PC toplamak istiyorum bilgisayarımı şu an satacağım ve ne yazık ki ekran kartına para kalmıyor ve seneye kadar biriktirme imkanım yok bende şimdi i3 12100 işlemci alsam ve PC toplayana kadar saklasam toplayacağım zamanda takarım sizce şimdi mi alayım yoksa seneye hepsini aynı anda mı alayım? Seneye en fazla 8K param olur sonrada ekran kartı için para biriktireceğim.

Merhaba seneye yazın PC toplamak istiyorum bilgisayarımı şu an satacağım ve ne yazık ki ekran kartına para kalmıyor ve seneye kadar biriktirme imkanım yok bende şimdi i3 12100 işlemci alsam ve PC toplayana kadar saklasam toplayacağım zamanda takarım sizce şimdi mi alayım yoksa seneye hepsini aynı anda mı alayım? Seneye en fazla 8K param olur sonrada ekran kartı için para biriktireceğim.

Önce ekran kartı ile başlanır genellikle. Fiyatı değişken olanları erkenden alacaksın. Geri kalanı basit.

Hocam ilk önce RX 6500XT ekran katı ile i3 12100F almak istiyorum 1 yıl açılmazsa herhangi bir sorun olur mu ve herhangi bir darboğaz olur mu?

Olmaz. İşlemciler ve ekran kartları en az arıza yapan parçalardan biri. Ekran kartı zorlanmadığı sürece adam gibi çalışıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı