PC Toplarken Yaptığınız En Büyük Hata

Casper laptop almak.

Şu an o kadar fena değil, kasası da normal ama ileride göreceğiz artık.

Yaptığım en büyük hata hmm;

1- Sırf anakart, RAM vs değişmemek için ölü soket Intel PC toplamak.

2- 2. el PSU alıp denemeden pcye takmak. Sonucu ne mi oldu eski PSU bozulunca anakart vs yandı sandım çünkü görüntü gelmiyormuş bende o sinirden anakartın CPU pinlerini yamultmuşum Allah'tan tanıdığım bir bilgisayarcıya götürmüştüm.

Bu arada hepinize mutlu yıllar dilerim.

Rtx2060 iyi bence ya.

Zamanın da GTX 780 alma hakkım var iken, HD 6570 almam.

Rtx2060 iyi bence ya.
Giriş seviyesi değil ki o, GTX1660'ın üstü alınır ama altı alınmaz. Bugün GTX1650 de alsam aynı pişmanlığı yaşardım eminim. Bilerek VRAM'i az koyuyorlar ki performansından memnun kalmayıp değiştirmek isteyesin.

Bu konuda AMD en iyisi, birden fazla VRAM seçeneği koyuyor kullanıcı istediğini veya bütçesi yeteni alıyor. GTX1050'nin 2GB VRAM'i hiçbir oyuna yetmiyordu resmen.

DDR4'ün yeni çıktığı zaman destekli ramler inanılmaz pahalıydı, ben de gidip GTX960'ı o dönem rahat besleyecek alt nesilden i5 4460 almıştım. Daha sonra da bunlara 350watt 80+ bronze yeter diyip aldım ki yetiyor da artıyor ama upgrade şansımı elindem aldığının farkında değildik bu iki seçimin.

Arkadaşım Monster notebook aldı. 450tl daha verip gtx1650 den rtx2060 a geçmektense gidip hdd aldı. Bin pişman. Keşke pc alsaydım diyor. 9600 tuttu bilgisayarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…