O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 16 Nisan 2014 #11 i7-4770k'nin 600TL oldugu donemlere donsek keske, gerci amerikada hala 650TL civari turk lirasiyla.
Mustafa Karaoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 2.560 Makaleler 42 Yer Gebze Çayırova Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2014 #12 Tamamen yabancı yatırımcılarla alakalı bir durum. Bizim elimizde değil kardeşim.
taylanxtavsan Hectopat Katılım 25 Şubat 2014 Mesajlar 724 16 Nisan 2014 #14 Ne düşmesi ya ben bu mayıs-haziran toplayacağım yeni bir sistem. Fırtına öncesi sessizlik bu daha büyük şeyler olacak.
Ne düşmesi ya ben bu mayıs-haziran toplayacağım yeni bir sistem. Fırtına öncesi sessizlik bu daha büyük şeyler olacak.
R ReLaXıoN Hectopat Katılım 22 Şubat 2014 Mesajlar 176 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2014 #15 taylanxtavsan dedi: Ne düşmesi ya ben bu mayıs-haziran toplayacağım yeni bir sistem. Fırtına öncesi sessizlik bu daha büyük şeyler olacak. Genişletmek için tıkla... Yani daha düşer mi?
taylanxtavsan dedi: Ne düşmesi ya ben bu mayıs-haziran toplayacağım yeni bir sistem. Fırtına öncesi sessizlik bu daha büyük şeyler olacak. Genişletmek için tıkla... Yani daha düşer mi?
caglaraycan Hectopat Katılım 27 Şubat 2014 Mesajlar 218 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 16 Nisan 2014 #16 Şimdi biri şu tarihte düşer dese inanacak mısın? Ekonomistlerin bile tam kestiremediği konunun forumda cevabını arıyorsun. Sence bu konu açmış olmaktan başka bir şey değilde nedir?
Şimdi biri şu tarihte düşer dese inanacak mısın? Ekonomistlerin bile tam kestiremediği konunun forumda cevabını arıyorsun. Sence bu konu açmış olmaktan başka bir şey değilde nedir?
ShArEo Femtopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 10 3 Ekim 2020 #17 phlegethos dedi: Sağ olun arkadaşlar ama düşse güzel olacak 1.5 olsa keşke Genişletmek için tıkla... Beyler size kötü bir haberim var. Dolar şu an 7.70 TL...
phlegethos dedi: Sağ olun arkadaşlar ama düşse güzel olacak 1.5 olsa keşke Genişletmek için tıkla... Beyler size kötü bir haberim var. Dolar şu an 7.70 TL...