Merhaba arkadaşlar, PC toplayan adam sitesinde oyunlar piyasanın çok altına satılıyor sizce güvenilir mi oyun alan oldu mu? Pc Toplayan Adam Bilgisayar bakarsınız diye siteyi bırakıyorum.
Merhaba arkadaşlar, PC toplayan adam sitesinde oyunlar piyasanın çok altına satılıyor sizce güvenilir mi oyun alan oldu mu? Pc Toplayan Adam Bilgisayar bakarsınız diye siteyi bırakıyorum.
YouTube kanalındaki videosunda açıklayıcı şekilde anlatıyor ekran kartı hariç diğer parçalar 0, ekran kartları kendileri yenileyip o şekilde satıyorlar dediklerine göre diyorum çünkü o kadar içini açıp incelemedim kaliteli parçalar kullanıp kapasitör vs yeniliyorlarmış.
Hesap paylaşımı şeklinde oyun satmalarını boş verin hocam yeni bir yöntem değil. Sonuç olarak aldığınız bilgisayara ortak gelmeyecek değil mi? Örneğin evine aniden biri dalıp kardeşim sıra bende demez.
Evet sitemizdeki oyun hesapları paylaşımlı satılmaktadır. Ancak bizleri diğer ucuz pazar siteleri ile karşılaştırmayın. Değerli kullanıcılarımıza en kaliteli hesap paylaşım hizmetini vermekle beraber hiçbir kullanıcımızı da mağdur bırakmıyoruz. Aynı zamanda hesaplara erişene kadar iade, eriştikten sonra ise 30 gün hesap garantisi de veriyoruz. Ek olarak hesaplarda Steam Guard bulunmaktadır.