BirForumcuKişi Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 2.197 Çözümler 17 Yer BODRUM 19 Temmuz 2024 #11 TrendBey dedi: Instax kamera alıp insanların resmini çekebilirsin. 100, 200 TL'den satsan 10 kişiye günlük 1000 - 2000 TL kazancın olur. Bodrum tam yeri bunun için turistlerden daha fazla kazanırsın. Genişletmek için tıkla... Yok hocam turistlerde iyice cimri oldu bodrumu pahalı buluyolar lahmacun filan ortalama merkezde 300-400 lira o yüzden haklı buluyorum onları da.
TrendBey dedi: Instax kamera alıp insanların resmini çekebilirsin. 100, 200 TL'den satsan 10 kişiye günlük 1000 - 2000 TL kazancın olur. Bodrum tam yeri bunun için turistlerden daha fazla kazanırsın. Genişletmek için tıkla... Yok hocam turistlerde iyice cimri oldu bodrumu pahalı buluyolar lahmacun filan ortalama merkezde 300-400 lira o yüzden haklı buluyorum onları da.
İsmail Evece Decapat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 2.607 Makaleler 1 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #12 TrendBey dedi: Bilgisayardan anlamayan, Letgo gibi yerlerden çocukları sussun veya mutlu olsun diye ucuza aldığını zanneden insanlara satılıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... 27.000 TL RTX 3050 kasalara ne demeli hocam. Keşke insanımız araştırmayı öğrenebilse.
TrendBey dedi: Bilgisayardan anlamayan, Letgo gibi yerlerden çocukları sussun veya mutlu olsun diye ucuza aldığını zanneden insanlara satılıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... 27.000 TL RTX 3050 kasalara ne demeli hocam. Keşke insanımız araştırmayı öğrenebilse.
BirForumcuKişi Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 2.197 Çözümler 17 Yer BODRUM 19 Temmuz 2024 #13 İsmail Evece dedi: 27.000 TL RTX 3050 kasalara ne demeli hocam. Keşke insanımız araştırmayı öğrenebilse. Genişletmek için tıkla... Öyle hocam yapacak bir şey yokmaalesef ben o kadar şişirmem fiyatları. @DarKSaGaa Son düzenleme: 19 Temmuz 2024
İsmail Evece dedi: 27.000 TL RTX 3050 kasalara ne demeli hocam. Keşke insanımız araştırmayı öğrenebilse. Genişletmek için tıkla... Öyle hocam yapacak bir şey yokmaalesef ben o kadar şişirmem fiyatları. @DarKSaGaa
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2024 #14 Teknik bilginiz yoksa önermem. Abartısız 14-15 (sözde bilgisayarcı) arkadaş her hata aldığında bana yazıyor.
Teknik bilginiz yoksa önermem. Abartısız 14-15 (sözde bilgisayarcı) arkadaş her hata aldığında bana yazıyor.
BirForumcuKişi Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 2.197 Çözümler 17 Yer BODRUM 20 Temmuz 2024 #15 DarKSaGaa dedi: Teknik bilginiz yoksa önermem. Abartısız 14-15 (sözde bilgisayarcı) arkadaş her hata aldığında bana yazıyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam gerekli bilgiye sahibim sadece güzel getirisi var mı bunu merak ettim.
DarKSaGaa dedi: Teknik bilginiz yoksa önermem. Abartısız 14-15 (sözde bilgisayarcı) arkadaş her hata aldığında bana yazıyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam gerekli bilgiye sahibim sadece güzel getirisi var mı bunu merak ettim.
R Recep T Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2013 Mesajlar 1.349 Çözümler 2 20 Temmuz 2024 #16 DarKSaGaa dedi: Teknik bilginiz yoksa önermem. Abartısız 14-15 (sözde bilgisayarcı) arkadaş her hata aldığında bana yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ikinci el satim ilaninizi gordumde size nasıl ulaşabilirim?
DarKSaGaa dedi: Teknik bilginiz yoksa önermem. Abartısız 14-15 (sözde bilgisayarcı) arkadaş her hata aldığında bana yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ikinci el satim ilaninizi gordumde size nasıl ulaşabilirim?
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2024 #17 BirForumcuKişi dedi: Yok hocam gerekli bilgiye sahibim sadece güzel getirisi var mı bunu merak ettim. Genişletmek için tıkla... Alım fiyatını satışa göre belirlemeniz yeterli. Recep T dedi: Hocam ikinci el satim ilaninizi gordumde size nasıl ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Etiketliyorum hocam hemen.
BirForumcuKişi dedi: Yok hocam gerekli bilgiye sahibim sadece güzel getirisi var mı bunu merak ettim. Genişletmek için tıkla... Alım fiyatını satışa göre belirlemeniz yeterli. Recep T dedi: Hocam ikinci el satim ilaninizi gordumde size nasıl ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Etiketliyorum hocam hemen.