PC Topluyorum Bütçe 2000 TL

Amdlerin stok fanları inanılmaz dandik ve gürültülü. Farklı bir soğutucu ile değiştirmelisin stok fanı. önerim Cooler master.

Peki ekran klavyr mouse + işlemci soğutucu nekadar eder? Oyuncu pc için uygun fiyatlı.

Sonradan alabilir derken soğutucusuz çalışmasını düşünmüyorsun arkadaş internetede girmeyecek tek oyun oynayacak.

Yukarıda vermiş olduğum işlemcide stok fan mevcut zaten. Eğer isterse 100 tl daha ekleyip bu soğutucuyu almasını öneririm.
VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - HYPER 212 EVO LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1 Buda işini görür
http://www.vatanbilgisayar.com/sogu...lemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58987

Sonradan alabilir derken soğutucusuz çalışmasını düşünmüyorsun arkadaş internetede girmeyecek tek oyun oynayacak.

Stok fanlada idare edebilir az da olsa. Yani kasa alevlenip nükleer sızıntı yapıp arkadaşı öldürmezse sorun olmaz.

O seçtiğin soğutucu gayet iyi. Ekran tavsiyesi olarak tam model veremeyeceğim ama tepkime süresinin (yani ms ) 2 olmasına dikkat et. 2 nin üstünde olursa oyun oynarken arkada hayalet gibi iz bıraktığı oluyor.

Ben kendi açımdan dedim onu üstü plastik durduğu için diğerinden yapısı daha dinamik daha sağlam.

Dokununca kırılır mı diyosun. 2 side sağlam bence. İstediğini al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…