PC TV'ye bağlanır mı?

Lüfer

Kilopat
Ben yeni PC topladım pazartesi günü anakart ve işlemci gelecek. Tek tek kasada toplayacağım fakat monitör alamadım daha 4070 Ti ekran kartını HDMI üzerinden TV'ye bağlayabilir miyim? Windows kurulumu da yapacağım. Windows yüklü değil diye TV'ye ekran gelmemesi gibi bir sorunlar karşılaşır mıyım? TV üzerinden Windows kurabilir miyim? İyi Sosyaller.

Ben yeni PC topladım pazartesi günü anakart ve işlemci gelecek. Tek tek kasada toplayacağım fakat monitör alamadım daha 4070 Ti ekran kartını HDMI üzerinden TV'ye bağlayabilir miyim? Windows kurulumu da yapacağım. Windows yüklü değil diye TV'ye ekran gelmemesi gibi bir sorunlar karşılaşır mıyım? TV üzerinden Windows kurabilir miyim? İyi Sosyaller.
Hocam öncelikle anakart ve işlemciyi gelmeden iade edersen eğer, yani anakart ve işlemci almazsan, bütçen max kaç k olur? Eğer bütçen yeterliyse ve elinde şuan ekran kartı yoksa 4070ti Super'li bir hazır sistem alabilirsin. TV'ye görüntü gelir.

Ben yeni PC topladım pazartesi günü anakart ve işlemci gelecek. Tek tek kasada toplayacağım fakat monitör alamadım daha 4070 Ti ekran kartını HDMI üzerinden TV'ye bağlayabilir miyim? Windows kurulumu da yapacağım. Windows yüklü değil diye TV'ye ekran gelmemesi gibi bir sorunlar karşılaşır mıyım? TV üzerinden Windows kurabilir miyim? İyi sosyaller.

Ha TV ha monitör fark etmez. Bağlayabilirsiniz.

İlk zamanlar monitörüm olmadığı için aynısı yaptım, herhangi bir sorun olmaz.

Hocam öncelikle anakart ve işlemciyi gelmeden iade edersen eğer, bütçen Max kaç k olur? Eğer bütçen yeterliyse ve elinde şu an ekran kartı yoksa 4070 Ti Super'li bir hazır sistem alabilirsin.

Sistem tamam her şeyi sadece anakart ve işlemci kaldı en ucuzdan topladım bende. (2. el sıfır karışık)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı