Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.380 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #21 semih3418 dedi: Bilmiyorum ki o yüzden konu açtım ya. Genişletmek için tıkla... Hangi aşamadan sonra bu hatayı alıyorsunuz?
semih3418 dedi: Bilmiyorum ki o yüzden konu açtım ya. Genişletmek için tıkla... Hangi aşamadan sonra bu hatayı alıyorsunuz?
semih3418 Yoctopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #22 Einstein dedi: Hangi aşamadan sonra bu hatayı alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Windows kurulumu yerinde dosyalar kurulum için hazırlanıyor aşamasında bu hatayı veriyor ve yüklenmiyor.
Einstein dedi: Hangi aşamadan sonra bu hatayı alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Windows kurulumu yerinde dosyalar kurulum için hazırlanıyor aşamasında bu hatayı veriyor ve yüklenmiyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.380 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #23 semih3418 dedi: Windows kurulumu yerinde dosyalar kurulum için hazırlanıyor aşamasında bu hatayı veriyor ve yüklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Belki ISO dosyası ile alakalıda olabilir. Farklı bir ISO veya Windows 11 kurmayı deneyebilirsiniz. Rufus ile gpt>ntfs olarak yazdırın. Sorun çözülmez ise farklı bir disk ile deneyin.
semih3418 dedi: Windows kurulumu yerinde dosyalar kurulum için hazırlanıyor aşamasında bu hatayı veriyor ve yüklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Belki ISO dosyası ile alakalıda olabilir. Farklı bir ISO veya Windows 11 kurmayı deneyebilirsiniz. Rufus ile gpt>ntfs olarak yazdırın. Sorun çözülmez ise farklı bir disk ile deneyin.