frkn03 Picopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, ajanda tutmak için tasarlanmış bir uygulama var mı? Word dosyasından ajanda tutmayı denedim ama pek kullanışlı değil. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2022
Merhaba arkadaşlar, ajanda tutmak için tasarlanmış bir uygulama var mı? Word dosyasından ajanda tutmayı denedim ama pek kullanışlı değil.
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 14 Ocak 2022 #2 Microsoft Store üzerinden To Do edinebilirsiniz.
Makoto Yuki Hectopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 216 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #3 frkn03 dedi: Merhaba arkadaşlar, ajanda tutmak için tasarlanmış bir uygulama var mı? Word dosyasından ajanda tutmayı denedim ama pek kullanışlı değil. Genişletmek için tıkla... Notion deneyebilirsin Ajanda'nın yanı sıra bir sürü farklı özelliğide var.
frkn03 dedi: Merhaba arkadaşlar, ajanda tutmak için tasarlanmış bir uygulama var mı? Word dosyasından ajanda tutmayı denedim ama pek kullanışlı değil. Genişletmek için tıkla... Notion deneyebilirsin Ajanda'nın yanı sıra bir sürü farklı özelliğide var.
SeyyahKatip Centipat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #4 google keep uygulaması var pc ve cep telefonlarında sekronizasyonlu kullanılabiliyor,memnunum,tavsiye ederim... Google Keep: online notities en lijsten in uw digitale notitieboek | Google Workspace Maak en deel digitale notities, lijsten, foto's, schetsen en geluidsopnamen met Google Keep om elke gedachte vast te leggen. www.google.com.tr
google keep uygulaması var pc ve cep telefonlarında sekronizasyonlu kullanılabiliyor,memnunum,tavsiye ederim... Google Keep: online notities en lijsten in uw digitale notitieboek | Google Workspace Maak en deel digitale notities, lijsten, foto's, schetsen en geluidsopnamen met Google Keep om elke gedachte vast te leggen. www.google.com.tr