M Mustafabayıralan Ziyaretçi 7 Kasım 2014 #1 Başlıkta belirtiğim gibi Pc'den HDMI yoluyla Tv'ye görüntü verebilir miyim? Konuyu yanlış açtıysam kusura bakmayın. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2014
Başlıkta belirtiğim gibi Pc'den HDMI yoluyla Tv'ye görüntü verebilir miyim? Konuyu yanlış açtıysam kusura bakmayın.
F fatih52 Ziyaretçi 7 Kasım 2014 #2 Evet verebilirsin. HDMI kablosu bu işi yapıyor zaten. Ben kullanıyorum ara sıra film izlerken iyi oluyor. Tavsiye ederim. Kaliteli bir HDMI kablosu al.
Evet verebilirsin. HDMI kablosu bu işi yapıyor zaten. Ben kullanıyorum ara sıra film izlerken iyi oluyor. Tavsiye ederim. Kaliteli bir HDMI kablosu al.
M Mustafabayıralan Ziyaretçi 7 Kasım 2014 #3 Teşekkür ederim. Laptoplarda da oluyordur değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2014
Mehmet Ümit ateş Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 309 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 7 Kasım 2014 #4 Laptop veya masaüstü fark etmez HDMİ kablonun işlevi bu zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2014
M Mustafabayıralan Ziyaretçi 7 Kasım 2014 #5 Teşekkür ederim yardımınız için. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2014
SysrQ# Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2014 #6 Televizyonda da HDMI girişi varsa bu kablo ile aktarabilirsiniz.