Sycrow Kilopat Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2020 #1 Şirket netinde filtre mevcut. Oyun vs web olarak cogu siteye giremiyorum. Bundan kurtulmanin bir yolu var mi acaba?
Şirket netinde filtre mevcut. Oyun vs web olarak cogu siteye giremiyorum. Bundan kurtulmanin bir yolu var mi acaba?
S Silinen üye 94679 Ziyaretçi 19 Şubat 2020 #2 Modem arayüzüne girmeyi denedin mi? Belki oradan da yönetiliyordur.
Sycrow Kilopat Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2020 #4 FORTİGUARD DİYE Bİ PROGRAM BU BENİM PCDE YAPTİKLARİMİ ACABA İT İLETİYO MUDUR KİŞİSEL BAZİ ŞİFRELERİM VAR MAİL NETFLİX ÜYELİGİ FELAN VPNLE SADECE BROWSERDAKİ YASAKLAMAYİ KALDİRİYORUZ AMA BUNLARDA İT TARAFİNDAN GORULUYO HERHALDE
FORTİGUARD DİYE Bİ PROGRAM BU BENİM PCDE YAPTİKLARİMİ ACABA İT İLETİYO MUDUR KİŞİSEL BAZİ ŞİFRELERİM VAR MAİL NETFLİX ÜYELİGİ FELAN VPNLE SADECE BROWSERDAKİ YASAKLAMAYİ KALDİRİYORUZ AMA BUNLARDA İT TARAFİNDAN GORULUYO HERHALDE
İlkay.elgin Centipat Katılım 19 Şubat 2020 Mesajlar 3 19 Şubat 2020 #5 Merhaba, Firewallı atlatmanızın bir yolu yoktur. Kişisel veriler iletmez vpn kullandığınız da incelendiğinde gözükecektir.
Merhaba, Firewallı atlatmanızın bir yolu yoktur. Kişisel veriler iletmez vpn kullandığınız da incelendiğinde gözükecektir.