PC üzerinden Minecraft sunucusu açmak PC'nin ömrünü kısaltır mı?

Nraxyy

Picopat
Daha fazla  
PC üzerinden sv açma PC'nin ömrünü kısaltır mı?

Bilgisayarı yoracaktık ama ne kadar kısalır orasını bilmiyorum.

PC üzerinden server açmak doğrudan ömrünü kısaltmaz ancak aşırı yüklenme ve ısınma, donanımın ömrünü etkileyebilir. Yeterli soğutma sağlanırsa ve bilgisayar bakımlı tutulursa, uzun vadede ciddi bir sorun yaratmaz.

Sürekli açık bırakacaksanız sisteminiz çok yorulur, ömrü kısalır. Onun yerine Aternos gibi alternatifleri seçin.

Bilgisayarlar uzun süreli çalışmaya uygun donanımlarla kullanıldığında ve iyi soğutma sağlandığında ömrü kısalmaz. Evet Aternos bir alternatif ama kendi sistemini kullanarak daha fazla kontrol ve esneklik sağlanabilir. İhtiyaca göre tercih yapılmalı. Aternos insanı delirtiyor bir süre sonra.

Valla hocam Aternosta çok sunucu açtım ben ve arkadaşlarım. Çoğu zaman problem yaşamadık. Hiç birimizin sistemide öyle şaşalı bir şey değildi. İnternet bağlantılarımızda o zamana göre kötüydü. Şans meselesi sanırım.

Şans faktörü gerçekten önemli şu hayatta Belki de benim şansıma sorun yaşamışımdır Aternos'ta. Ben biraz daha özelleştirme ve kontrol istediğim için evdeki internetim de hızlı olduğu için kendi sistemimi tercih ediyordum. Ama önerinizi ve deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…