Pc üzerine ilerideki işim

mehmet karasu

Hectopat
Konuyu nereye açacağımı bulamadım kusura bakmayın lütfen.

Merhaba,
Biraz garip gelecek ama ben 96 dogumluyum ve liseye gidiyorum, günler geçtikce okuldan bir şey ögrenemedigimi fark ettim. Yaklaşık 7, 8 seneden beri bilgisayar kullanıyorum üst düzey bilgili olamasamda kendi çapımda birşeyler yapıyordum.

Bunu geliştirmek istedim ama kime gitsem ögretmesini istesem geri gönderdiler, kapıdan kimse kulak asmıyor ben ileride bilgisayar üzerinden bir işim olmasını istiyorum o yüzden yaşımda küçükken tüm egitimimi bilgisayar üzerinden almak istiyorum.

Ama ben ne yapabilirim bana ne önerirsiniz ileride güzel bir iş sahibi olmak için gidip kurslara hangi belgeleri alsam işime yarar?

Hangi şeyleri öğrensem işime yarar, ha abi bu arada şunuda belirteyim " abi feys şifresi kırarmısın " cart curt gibi ifadeler hiç kullanmadım kullanmam da. Yani onlar gibi degilim gerçekten birşeyler ögrenmek istiyorum.

Ama bunlar basit Office programları olmamalı daha üst şeyler bunu bir dalga geçme şaka manasında da anlamayın kısacası ilerideki işim için gerçekten yardıma ihtiyacım var.

( Gerçekten ileride ki işimin Bilgisayar üzerine olmasını çok istiyorum )
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Html, Php, C++, C# dillerinden bir ikisini çok iyi şekilde öğrenmelisiniz. Ingilizcenizi geliştirmeli hatta mümkünse bir dil daha öğrenmelisiniz. Bu sene Ygs ve Lys' ye gireceğinizi varsayarak en azından kötü de olsa bir Bilgisayar Mühendisliği Diploması edinmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…