FutureLight Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.025 Çözümler 12 6 Ekim 2024 #1 Oyunu satın alacaktım ama oyun kolu yok bazı sahnelerde oyun kolunu hareket ettirmememiz gerektiğini biliyorum bu klavye ve fare de nasıl oluyor?
Oyunu satın alacaktım ama oyun kolu yok bazı sahnelerde oyun kolunu hareket ettirmememiz gerektiğini biliyorum bu klavye ve fare de nasıl oluyor?
8 831026 Picopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 52 Çözümler 2 6 Ekim 2024 #2 Oyun PC'de olduğuna göre oyun kolu şart değildir zaten klavye ve faredede oyun yönlendirir tahminimce.
Oyun PC'de olduğuna göre oyun kolu şart değildir zaten klavye ve faredede oyun yönlendirir tahminimce.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 6 Ekim 2024 #3 PC için çıkıyorsa bir şekilde entegre etmeleri gerekiyor elbette. Benim gördüğüm kadarıyla, fareyi bir daire içinde tutuyorsun o sekanslarda.
PC için çıkıyorsa bir şekilde entegre etmeleri gerekiyor elbette. Benim gördüğüm kadarıyla, fareyi bir daire içinde tutuyorsun o sekanslarda.
Trevor Belmont Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 849 Yer İstanbul, Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekstil 6 Ekim 2024 #4 Şart değil, klavye/mouse ile rahatlıkla oynanılıyor ama oyunun performans ve bug gibi sorunları var. Ben bekletiyorum, patch falan gelsin oynarım artık.
Şart değil, klavye/mouse ile rahatlıkla oynanılıyor ama oyunun performans ve bug gibi sorunları var. Ben bekletiyorum, patch falan gelsin oynarım artık.