B brrrGrrr Femtopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #1 Uygulamayı açmaya çalıştığımda ekteki gibi bir hata alıyorum. Çok uğraştım hala olmadı. Dosya Ekleri asda.PNG 154,6 KB · Görüntüleme: 53
lwoins Hectopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 536 Çözümler 4 Yer Krasnodar, Rusya Fed. 9 Kasım 2024 #2 Silip tekrar yükleyiniz.
B brrrGrrr Femtopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #3 lwoins dedi: Silip tekrar yükleyiniz. Genişletmek için tıkla... denedim olmadı
lwoins Hectopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 536 Çözümler 4 Yer Krasnodar, Rusya Fed. 9 Kasım 2024 #4 brrrGrrr dedi: Denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabınızdan çıkış yapın ve tekrar girin.
brrrGrrr dedi: Denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabınızdan çıkış yapın ve tekrar girin.
B brrrGrrr Femtopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #5 lwoins dedi: Microsoft hesabınızdan çıkış yapın ve tekrar girin. Genişletmek için tıkla... ayarlarda olanından bahsediyorsanız onu da denedim
lwoins dedi: Microsoft hesabınızdan çıkış yapın ve tekrar girin. Genişletmek için tıkla... ayarlarda olanından bahsediyorsanız onu da denedim
lwoins Hectopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 536 Çözümler 4 Yer Krasnodar, Rusya Fed. 9 Kasım 2024 #6 brrrGrrr dedi: Ayarlarda olanından bahsediyorsanız onu da denedim. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi çözümlerimi sundum başka çözümüm kalmadı.
brrrGrrr dedi: Ayarlarda olanından bahsediyorsanız onu da denedim. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi çözümlerimi sundum başka çözümüm kalmadı.