QPH3L1A Decapat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 118 10 Kasım 2020 #1 Laptopa alarm kurdum. Gayet güzel ama bilgisayar uykudayken alarm çalmıyor, bilgisayar açılınca çalıyor. Çözümü var mıdır?
Laptopa alarm kurdum. Gayet güzel ama bilgisayar uykudayken alarm çalmıyor, bilgisayar açılınca çalıyor. Çözümü var mıdır?
Lowell1 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 10 Kasım 2020 #2 Mikado Mıkado Md-a24 Alarmlı Saatli Radyo Usb+sd+bluetooth Hoparlör Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Mikado Mıkado Md-a24 Alarmlı Saatli Radyo Usb+sd+bluetooth Hoparlör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Artı -1 Eksi
Mikado Mıkado Md-a24 Alarmlı Saatli Radyo Usb+sd+bluetooth Hoparlör Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Mikado Mıkado Md-a24 Alarmlı Saatli Radyo Usb+sd+bluetooth Hoparlör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 10 Kasım 2020 #3 Uyku moduna geçişi kapatmak. Aman kusura bakmayın başlığı düzgün okumadım. Artı -2 Eksi
KS KS QPH3L1A Decapat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 118 10 Kasım 2020 #4 jax teller fanboyu dedi: Uyku moduna geçişi kapatmak. Aman kusura bakmayın başlığı düzgün okumadım. Genişletmek için tıkla... Maalesef, bilgisayarım açık duramaz. Fakat fişte durabilir Lowell1 dedi: Mikado Mıkado Md-a24 Alarmlı Saatli Radyo Usb+sd+bluetooth Hoparlör Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Mikado Mıkado Md-a24 Alarmlı Saatli Radyo Usb+sd+bluetooth Hoparlör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Çözüm istedim, ürün değil. Artı 0 Eksi
jax teller fanboyu dedi: Uyku moduna geçişi kapatmak. Aman kusura bakmayın başlığı düzgün okumadım. Genişletmek için tıkla... Maalesef, bilgisayarım açık duramaz. Fakat fişte durabilir Lowell1 dedi: Mikado Mıkado Md-a24 Alarmlı Saatli Radyo Usb+sd+bluetooth Hoparlör Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Mikado Mıkado Md-a24 Alarmlı Saatli Radyo Usb+sd+bluetooth Hoparlör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Çözüm istedim, ürün değil.
Lowell1 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 10 Kasım 2020 #5 QPH3L1A dedi: Maalesef, bilgisayarım açık duramaz. Fakat fişte durabilir Genişletmek için tıkla... Neden Laptop'a alarm kurmak yerine telefona alarm kurmuyorsunuz? Artı -1 Eksi
QPH3L1A dedi: Maalesef, bilgisayarım açık duramaz. Fakat fişte durabilir Genişletmek için tıkla... Neden Laptop'a alarm kurmak yerine telefona alarm kurmuyorsunuz?
KS KS QPH3L1A Decapat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 118 10 Kasım 2020 #6 Lowell1 dedi: Neden Laptop'a alarm kurmak yerine telefona alarm kurmuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Telefonum yok, bilgisayarım var. Artı 0 Eksi
Lowell1 dedi: Neden Laptop'a alarm kurmak yerine telefona alarm kurmuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Telefonum yok, bilgisayarım var.
Lowell1 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 10 Kasım 2020 #7 QPH3L1A dedi: Telefonum yok, bilgisayarım var. Genişletmek için tıkla... Alarmlı saat almanı tavsiye ederim. Artı -1 Eksi
QPH3L1A dedi: Telefonum yok, bilgisayarım var. Genişletmek için tıkla... Alarmlı saat almanı tavsiye ederim.
KS KS QPH3L1A Decapat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 118 10 Kasım 2020 #8 Lowell1 dedi: Alarmlı saat almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yani başlıkta dediğim gibi bir şey yok? Artı 0 Eksi
Lowell1 dedi: Alarmlı saat almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yani başlıkta dediğim gibi bir şey yok?
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 10 Kasım 2020 #9 Ekranın parlaklığı rahatsız ediyorsa siyah bir ekran açın öyle kalsın veya parlaklığı sona indirin. Bilmiyorum üstünü örtün bir şeyler yapın uyku moduyla boşta durmasının neredeyse hiç bir farkı yok. Artı -1 Eksi
Ekranın parlaklığı rahatsız ediyorsa siyah bir ekran açın öyle kalsın veya parlaklığı sona indirin. Bilmiyorum üstünü örtün bir şeyler yapın uyku moduyla boşta durmasının neredeyse hiç bir farkı yok.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.113 Çözümler 9 Yer Saratov 10 Kasım 2020 #10 Yok kardeşim, mantıken PC uyku modunda transa geçiyor, uyuyor yani uyuyan bir şey alarm nasıl çalsın? Artı 0 Eksi
Yok kardeşim, mantıken PC uyku modunda transa geçiyor, uyuyor yani uyuyan bir şey alarm nasıl çalsın?