PC uyumlu PS3 kol alınır mı?

DarlDixon

Hectopat
Kol alacağım ve para vermek istemiyorum, hem PC hem PS3 uyumlu joystick sıkıntı çıkartır mı oyunlara bağlanmada? Merak ediyorum.

Kol alacağım ve para vermek istemiyorum, hem PC hem PS3 uyumlu joystick sıkıntı çıkartır mı oyunlara bağlanmada? Merak ediyorum.

Ben kullanıyorum herhangi bir sorun yok ama PS 3 kolunu PC de bir uygulama sayesinde Xbox 360 kolu olarak göstermemiz gerekiyor fakat şu an yeni nesil oyunlarda çalışmıyor kol Steam'e ben bağlayamıyorum sen bağlayabilirsen bağlarsın ama bence alınır

Ben kullanıyorum herhangi bir sorun yok ama PS 3 kolunu PC de bir uygulama sayesinde Xbox 360 kolu olarak göstermemiz gerekiyor fakat şu an yeni nesil oyunlarda çalışmıyor kol Steam'e ben bağlayamıyorum sen bağlayabilirsen bağlarsın ama bence alınır.

Hiçbir sıkıntı oluşmaz. Tak-çalıştır mantığı ile de çalışır. Ancak, @2022borsa hocamın dediği gibi Steam'e bağlanamayabiliyor. Onun için de X360CE'yi öneririm. Konsolunuzu Xbox 360 olarak gösteriyor, Steam'den de haritalandırma yapabiliyorsunuz. Benim tavsiyem, PS4 kolunu alın. PS3 kolu gerçekten de çok sıkıntılı. O kadar fazla PS3 kolu tamir ettim ki anlatamam. PS4'ler malzeme olarak da daha iyi. Ha yine bütçeye göre PS3 kolu daha makul.

Hiçbir sıkıntı oluşmaz. Tak-çalıştır mantığı ile de çalışır. Ancak, @2022borsa hocamın dediği gibi Steam'e bağlanamayabiliyor. Onun için de X360CE'yi öneririm. Konsolunuzu Xbox 360 olarak gösteriyor, Steam'den de haritalandırma yapabiliyorsunuz. Benim tavsiyem, PS4 kolunu alın. PS3 kolu gerçekten de çok sıkıntılı. O kadar fazla PS3 kolu tamir ettim ki anlatamam. PS4'ler malzeme olarak da daha iyi. Ha yine bütçeye göre PS3 kolu daha makul.
Hocam tamirle ilgili bilginiz var sanırım konuyla alakasız ama usb ses kartım bozuldu lehim makineside yok nasıl tamir edebilirim?

Hocam tamirle ilgili bilginiz var sanırım konuyla alakasız ama usb ses kartım bozuldu lehim makineside yok nasıl tamir edebilirim?
Kusura bakmayın, geç cevap veriyorum. Lehim makinesi olmadan nasıl tamir edilebilir bir fikrim yok açıkçası. Yabancı bir madde sürmenizi tavsiye etmem. Kartı daha da bozabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı