PC uyumlu VR önerisi

Selam arkadaşlar, PC de F1 25 ve bazı ve uyumlu oyunları oynayabileceğim ve gözlük önerir misiniz?
Meta Quest dışında.
Meta quest neden istemiyorsunuz ? Piyasada onun dışında adam akıllı model yok.

İstemiyorum değil şu an aklım onda zaten farklı öneri olsun diye istedim. Meta Quest 3S nasıl biliyor musunuz fiyatı çok daha uygun.

Meta Quest dışında çok güzel VR yok aklıma bir psvr ve HTC geliyor.

İstemiyorum değil şu an aklım onda zaten farklı öneri olsun diye istedim. Meta Quest 3S nasıl biliyor musunuz fiyatı çok daha uygun.

Pek de farklı öneriye gerek yok. Ülkede zaten meta Quest dışında VR modelleri neredeyse yok denecek kadar az. Bir aralar Pico 4 vardı lakin fiyatı ateş pahasıydı.

PC üzerinden oyunlar oynayacaksanız Quest 3S'e gerek yok. Amacınız zaten görüntü yansıtmak olacak. Quest 2 yeterli gelecektir. İkiside aynı ekran ve lensi kullanıyor. Donanımsal fark var yalnızca. Quest 2'yi 2. elden 7500TL civarına bulursunuz.

Pek de farklı öneriye gerek yok. Ülkede zaten meta Quest dışında VR modelleri neredeyse yok denecek kadar az. Bir aralar Pico 4 vardı lakin fiyatı ateş pahasıydı.

PC üzerinden oyunlar oynayacaksanız Quest 3S'e gerek yok. Amacınız zaten görüntü yansıtmak olacak. Quest 2 yeterli gelecektir. İkisi de aynı ekran ve lensi kullanıyor. Donanımsal fark var yalnızca. Quest 2'yi 2. elden 7500TL civarına bulursunuz.

Quest 2 iyi mi peki sonradan pişman eser mi ya da gözlere rahatsızlık verir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı