PC varken PlayStation 5 alınır mı?

umut_33

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba sevgili arkadaşlar iyi günler. Şu an hazırda RX 7800 XT, Ryzen 5 7600X, 3TB M.2 SSD, TUF Gaming B650WI-FI bir anakart vs. bir sistem var ama sadece öğrencilere fotokopi çekiyorum PlayStation 5'e heveslendim. Yaş 35; eşimle de oynarım keyifli olur diye düşündüm fakat almam ne kadar mantıklı, onun kararına varamadım. GTA serisi filan oynamam. Öneriye ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler saygılar.

Anladığım kadarıyla PC oyunları oynamiyorsun abi FPS counter falan filan PlayStation 5 al bence hem eşinle aynı ekrandan oynayabilecegin güzel oyunlarda var PC iyidir ama PlayStation konfor açısından tartışılmaz.

Ben de düşünüyorum aynısını. 3060 sistem var her oyunu oynuyorum ama TV'ye bağlamak çok zahmetli geliyor. Bir de çözünürlüğü 4K yapınca performans düşüyor. Sırf Witcher 3 oynamak için alınır mı acaba

Merhaba,

Aynı ikilimde kalıp (PS 4 sahibiyim) PS 5 alma niyetim varken PC toplamıştım. Şu an nişanlım ile birlikte oynanabilen oyunları yine 2 kol ile sorunsuz oynayabiliyoruz (It takes two, Split Fiction vs.) TV'ye de bağlayabiliyorsun oluyor sana PS5.

PS5 oyunlarının fiyatlarını da göz önüne alırsak PC çok daha makul hem oyunlar çok daha ucuz veya Torrent gibi bir alternatif mevcut.

Kilit konu Playstation'a özel oyunlar, bu oyunlar PC'ye ya geç çıkıyor veya ileride çıkmama ihtimali var. Bu durumu değiştirir senin için önemliyse, değilse sorun yok PC candır

TV'ye bağlayıp, koltukta rahatça oyun oynamak güzel bir deneyim. Yaşı da dikkate alırsak hoşunuza gidecektir. Ben de bazı oyunları eşimle oynuyorum, normalde alacağımdan çok daha fazla keyif alıyorum.

Teşekkürler kardeşim. Üniversite yıllarında ofline turnuva oyuncusuydum çok oynadım yıllarca sonra öğretmen olarak atanınca evlenince vs derken ne kadar iyi PC olursa olsun tek başına sarmıyor oynanmıyor diye heves etmiştim teşekkürler güzel yorumun için.

TV'ye bağlayıp, koltukta rahatça oyun oynamak güzel bir deneyim. Yaşı da dikkate alırsak hoşunuza gidecektir. Ben de bazı oyunları eşimle oynuyorum, normalde alacağımdan çok daha fazla keyif alıyorum.

Teşekkürler zaman ayırıp yazdığınız için.

Onu da düşündüm tabii ki ama sürekli koca kasayı getir tüm kabloları sök TV'ye bağla geri tak vs. Her seferinde uğraşılmaz diye düşündüm. Teşekkürler yorumunuz için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…