PC varken PS5 alınır mı?

Cihaz bence de ucuz hatta ben yurt dışına çıkınca aldım daha ucuza geldi. 18.500 gibi bir fiyata 2K 60 FPS açacak sistem toplanabilir mi bilmiyorum. Benim sistemim açamıyordu PS5 aldım.
Her nesilde söylenen standart yalanlar var bu nesil 4K 60FPS mesela. 4K 60FPS değil de 2K 60FPS deseler dürüst olurlardı çok sorun da olmazdı bence. Ben 4K TV de kullanıyorum ve her oyunu performance modunda açıyorum. Genelde de oyunları bitirince kalite moduna alıp bakıyorum. Dikkatli bakınca farkı anlıyorum ama doku kalitesindense 60FPS gözüme daha güzel geliyor.

Alınır. Koltukta uzanarak oyun oynamanın rahatını bilmeyenler alma derler, bakma sen onlara. İhtimalin varsa al.

Hocam dediği her şey bilgisayarda da yapılabiliyor ama bilgisayardaki her oyun ve bazı oyunları bilgisayarda oynama rahatlığı konsolda yok.

Çok haklısın. Cahit Sıtkı'nın yarı dediği yaşa gelmişim, her seferinde bilgisayarı salona getir, HDMI tak, görüntü ayarla falan onlarla mı uğraşacağım? Bilgisayarım üç PS5 parası edecek değerde, sadece günlük işler için açıyorum inan Ama diğer arkadaşın da belirttiği gibi oyun fiyatları gerçekten zırva. Avrupa fiyatından daha yüksek fiyata satıyorlar. Bir şekilde kendilerine gelmeleri gerekiyor artık.

Hocam dediği her şey bilgisayarda da yapılabiliyor ama bilgisayardaki her oyun ve bazı oyunları bilgisayarda oynama rahatlığı konsolda yok.

Tabii sen de haklısın. Misal Baldur's Gate III PS5'te oynanabilir ama ne kadar zevk alınır, ne kadar düzgün oynanır şüpheli.

Ama yine de koltuğa uzanıp istediğin oyunu oynamanın tadı bir başka. Konsolun var mı bilmiyorum ama bir gün mutlaka dene bu dediğimi.

Hocam vardı eskiden ama yine PC de oynuyordum köşede duruyordu sadece GoW oynuyordum, alışkanlık bizdeki herhalde CS'den başka bir şey oyanamayınca PC'ye alışmışız her şeyi PC'den oynuyoruz artık

Peki dostlar sizce CDli sürüm mü(22.400₺) yoksa dijital sürüm mü(18.499₺) ben şahsen bir oyundan sıkılınca onu satıp başka bir oyun alabilme özelliğinden dolayı CD taraftarıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…