dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.728 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Nisan 2024 #1 Normalde Authy kullanıyordum ancak PC destegini kestiler. Bana güvenilir 2FA uygulaması lazım. Önerileriniz neler?
Normalde Authy kullanıyordum ancak PC destegini kestiler. Bana güvenilir 2FA uygulaması lazım. Önerileriniz neler?
7PeekB4mGüM Centipat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #2 dixtuel dedi: Normalde Authy kullanıyordum ancak PC destegini kestiler. Bana güvenilir 2FA uygulaması lazım. Önerileriniz neler? Genişletmek için tıkla... Authenticator.
dixtuel dedi: Normalde Authy kullanıyordum ancak PC destegini kestiler. Bana güvenilir 2FA uygulaması lazım. Önerileriniz neler? Genişletmek için tıkla... Authenticator.
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 27 Nisan 2024 #3 PC'de 2FA kodlarını gösteren Kaspersky ve Bitwarden şifre yöneticileri var, ama ikisi de ücretli. Ücretsiz var mı bilmiyorum.
PC'de 2FA kodlarını gösteren Kaspersky ve Bitwarden şifre yöneticileri var, ama ikisi de ücretli. Ücretsiz var mı bilmiyorum.